Gombos Edináék Amerikában kezdtek új életet, és már sikerült is beilleszkedniük az új környezetben. Nagyon szeretik a kinti életet, az egykori műsorvezető azt is elárulta, hazatérnek-e valaha.

Az egykori műsorvezető lassan két éve költözött ki családjával a tengerentúlra, és már sikerült nagyon jól beilleszkedniük a környezetbe. Egy óceánparti apartmanban élnek, és majdnem mindennap ellátogatnak a partra. Lassan pedig saját lakás vásárlásán is gondolkodnak, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy bejött nekik a kinti élet. Persze van olyan is, ami nem tetszik Edinának Amerikában. 

Gombos Edina nagyon jól érzi magát AmerikábanForrás: TV2

"Bosszant például az őrült pazarlás: akkor is megy a locsoló, ha esik az eső, már hét ágra süt a nap, amikor lekapcsolják az utcai világítást, nyitott ajtónál is megy a légkondi, és minden épületet túlhűtenek" – mesélte Edina, aki odakint a gyermekeivel tölti az idejét, és önkéntes munkákat is vállal. Férjével csak hétvégenként tudnak közös programokat csinálni, mert Alberto késő estig dolgozik, de nagyon sok időt töltenek a barátaikkal is. Edina nem igazán vágyik haza, persze a családja hiányzik neki, de ők bármikor meglátogathatják őket odakint. "Jó döntést hoztunk, amikor váltottunk, mert, amit a korábbi életünkből hiányoltunk, a fejlődés lehetőségét és a multikulturális környezetet, azt itt megkaptuk. Mi már csak látogatóba megyünk haza.  Nem állítom, hogy mindig könnyű, a férjem mondja is, hogy mennyire erős vagyok, mert soha nem lát elgyengülni, elbizonytalanodni. Talán az hajt, hogy a gyerekeink felnőttként majd biztosan hálásak lesznek azért, hogy bátor döntésekkel megalapoztuk a jövőjüket, és óriási lehetőséget adtunk a kezükbe" – mondta a Story Magazinnak Edina. 

Gombos Edina megmutatta amerikai otthonát
Az Aktív egykori műsorvezetője először engedett bepillantást az életébe fél évvel az után, hogy férjével és gyerekeive elhagyták az országot, és letelepedtek az Egyesült Államokban. Nézd meg, hol élnek Edináék!