Egy serdülő lány édesapjának lenni nem a legkönnyebb feladat. Igenis szabályokat kell állítaniuk, ám azért arra is figyelniük kell, hogy ne essenek át a ló túloldalára, és értelmetlen vasszigorral ne keserítsék meg a gyerekük életét. Az alábbi apukák a humort hívták segítségül, az eredmény pedig meglehetősen viccesre sikerült.

Egy apuka ajándéka a lányának, amit stílusosan csak "fogamzásgátló takarónak" nevezett el. Ötletes!

Forrás: Reddit

Egy 15 éves wisconsini tinédzser, Ricarra Schock és szerelme a gimis bál előtt csináltatott néhány kedves, romantikus közös fotót. Az eseményen a lány apja is jelen volt, aki úgy döntött, trollkodik egy kicsit, és ő is beállt pózolni egy közös kép erejéig. De nem ám a lányával, hanem annak pasijával: a mókás apuka odalépett a fiú mögé, szerelmesen hátulról átkarolta, és vidáman mosolygott a fényképezőgépbe. A fiatalok és az apuka képe vírusként terjedt a neten, főleg miután ezt a címet adták neki: "Bármit is csinálsz a lányommal, én is azt fogom csinálni veled."

Forrás: Sharee Shock Photography

A kép tanúsága szerint a kislány annyira nem örült a vicces pólónak, az apja viszont annál inkább. A póló felirata: "Fiúk, kerüljetek el messzire, ő az apám"

Forrás: Facebook/Kit Dale

Az alábbi apuka semmit nem bízott a véletlenre. Mikor első alkalommal mentek vacsorázni lánya barátjának szüleihez, egy igen egyedi pólót húzott magára. A ruhadarabon vicces szabályok vannak felsorolva, amiket be kell tartania a lánya lovagjának.

Forrás: Imgur

Egy túlféltő apuka igen sajátos módszerrel próbálja megakadályozni, hogy gyereke túl gyorsan vezessen.

Forrás: Imgur

Egy One Direction-rajongó apuka viselte ezt a vicces pólót a banda koncertjén. A felirat: "Nem nyúlhatsz a lányomhoz, ha csak nem Liam Payne vagy." Liam Payne ugyanis a One Direction egyik tagja.

Forrás: onedirection.com

Ehhez talán semmit sem kell hozzáfűzni. Kíváncsiak vagyunk, vajon mennyire volt őszinte a fiú mosolya.

Forrás: Reddit