Bódi Sylvi egy újabb paradicsomi helyen élvezheti a gyönyörű tájat, ám most nem csak élvezetből, komoly munka is folyik: egy műsort forgat az egykori modell, méghozzá egy párkereső realityt. Az első munkanapon azonban nagyon megijedtek a stábtagok, ugyanis földrengés rázta meg a környéket.

Bódi Sylvitől megszokhattuk, hogy szebbnél szebb helyeken tölti az életét. A modell folyamatosan utazik, különböző tengerpartokon napozik és szörföl. Bódi Sylvi élete egy igazi kaland, még akkor is, ha olykor megsérül az extrém sportok gyakorlása közben. Ez persze egyáltalán nem riasztja el a modellt, mindig vállalkozik a legújabb lehetőségekre. Nemrég például felkérték egy műsor vezetésére, amit szintén egzotikus helyen forgatnak.

Bódi Sylvi veszélybe kerültForrás: Viasat3

"Az első forgatási napján bevallom, egy kicsit izgultam, hiszen ez volt az első alkalom, hogy önállóan, teljesen egyedül vezessek műsort. A drukkról hamar elterelte a figyelmemet a földrengés, ami pont a forgatás előtt vette kezdetét. Minden mozgott körülöttünk. A sminkesem halálra rémült. Én kiszaladtam a kertbe - biztos, ami biztos - és úgy tűnik, nekem nemcsak a nyugalmamat, hanem a humoromat is sikerült megőriznem: közöltem, hogy ha már mindenképp meg kell halnom, akkor legalább szépen, kisminkelve ér a halál" – osztotta meg élményét Bódi Sylvi Instagram-oldalán a rajongóival.