Bódi Sylvi veszélybe került egy forgatáson: földrengést élt át

Forrás: Viasat3 -
földrengés Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egy újabb paradicsomi helyen élvezheti a gyönyörű tájat, ám most nem csak élvezetből, komoly munka is folyik: egy műsort forgat az egykori modell, méghozzá egy párkereső realityt. Az első munkanapon azonban nagyon megijedtek a stábtagok, ugyanis földrengés rázta meg a környéket.

Bódi Sylvitől megszokhattuk, hogy szebbnél szebb helyeken tölti az életét. A modell folyamatosan utazik, különböző tengerpartokon napozik és szörföl. Bódi Sylvi élete egy igazi kaland, még akkor is, ha olykor megsérül az extrém sportok gyakorlása közben. Ez persze egyáltalán nem riasztja el a modellt, mindig vállalkozik a legújabb lehetőségekre. Nemrég például felkérték egy műsor vezetésére, amit szintén egzotikus helyen forgatnak.

Bódi Sylvi veszélybe került Forrás: Viasat3

"Az első forgatási napján bevallom, egy kicsit izgultam, hiszen ez volt az első alkalom, hogy önállóan, teljesen egyedül vezessek műsort. A drukkról hamar elterelte a figyelmemet a földrengés, ami pont a forgatás előtt vette kezdetét.

Minden mozgott körülöttünk. A sminkesem halálra rémült. Én kiszaladtam a kertbe

- biztos, ami biztos - és úgy tűnik, nekem nemcsak a nyugalmamat, hanem a humoromat is sikerült megőriznem: közöltem, hogy ha már mindenképp meg kell halnom, akkor legalább szépen, kisminkelve ér a halál" – osztotta meg élményét Bódi Sylvi Instagram-oldalán a rajongóival.

Elege lett! Családja nélkül megy külföldre Hujber Ferihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170306-csaladja-nelkul-megy-kulfoldre-hujber-feri.htmlA Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy Hujber Feri hosszabb időre Kanadába utazik, amint végzett a Valami Amerika harmadik részének forgatásával. UtazásOrigoEzért érdemes tavasszal Ciprusra utaznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170303-ciprus-latnivaloi.htmlHa márciusban már nagyon D-vitamin-bombára vágysz, és megteheted, hogy elutazz, Ciprus tökéletes választás. A szigeten már nagyon tavaszodik, zöldellnek a mezők és a fák, és virágillat van a levegőben. A tenger szikrázóan kék, és kis öblök és tengeri barlangok várnak felfedezésre. Ugyan a víz még elég hideg hosszabb fürdőzésekhez, de a "bátrabbak" már ilyenkor is bemerészkedhetnek, hiszen a szikrázó napsütés hamar felmelegíti az embert. Utazás--Elkezdődött az alcsúti hóvirágünnephttp://www.life.hu/lifeutazas/20170214-elkezdodott-az-alcsuti-hoviragunnep-februar-20-marcius-12.htmlSokan várták már, hogy az Alcsúti Arborétum közzétegye: nyílik a hóvirág, látogatható a hóvirágmező. Idén ugyanis a szokásosnál később, március 3-án indult a hóvirágünnep az alcsúti arborétumban, a kemény tél és a fagyos talaj miatt a virágok nehezebben dugták elő a fejüket a földből. Utazás--Gombos Edináék beilleszkedtek Amerikábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170302-gombos-edinaek-beilleszkedtek-az-amerikai-eletbe.htmlGombos Edináék Amerikában kezdtek új életet, és már sikerült is beilleszkedniük az új környezetben. Nagyon szeretik a kinti életet, az egykori műsorvezető azt is elárulta, hazatérnek-e valaha. UtazásOrigoItt van Kovi új biznisze: pornóturizmussal próbálkozikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170228-itt-van-kovi-uj-biznisze-pornoturizmussal-probalkozik.htmlKovi, a pornópápa azt gondolja, hogy a felnőttfilmek népszerűségének hanyatlásáért az interneten fellelhető, mérhetetlen mennyiségű erotikus tartalom a felelős. Most azonban kitalált valami egészen újat, ami megoldás lehet a vállalkozásának problémájára. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoŐrületes photobombok a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170226-oruletes-photobombok-nyaralasi-fotok-a-nagyvilagbol.htmlA nyaralási fotók mindannyiunkban boldog emlékeket idéznek fel, ám időnként készül néhány olyan is, amelyek nem biztos, hogy a családi album díszei lesznek. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.