Eszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be.

Egyszerre a pasztell cukorkaszínek, a frissítő citrusfélék, valamint a hűvösen derűs, vibráló árnyalatok kerülnek előtérbe. 

Idén tavasszal trendi lesz a pasztell cukorkaszínForrás: Thinkstock

Textúrában még tartja magát a matt őrület, de szépen bekúsznak a selymes, fényes és ultrafényes ajakrúzsok is. 

Tipp
Ha vékony ajkad van, akkor csak egy dologra mindenképpen figyelj az ajakrúzs kiválasztásánál. Mégpedig arra, hogy mindig az élénkebb, világosabb árnyalatokat részesítsd előnyben.

Nagyon izgalmas ebben a szezonban a khaki, a szürke, a taupe, a felhőkék, az élénk kék, a farmerkék, a pasztellzöld, a zsenge lime, a deep envy, a levendula, a pasztell-lila, a sárga, a barack, a narancs, a narancsospiros, a rágógumipink, az ártatlan rózsabimbó, a mályvás rózsa, a magenta pink, a mogyoró, a nude, a fahéj, a toute nude, a csinos barna, a fekete, a kávébarna, a füstös bordó, a mély lila, a véres bogyószínek és természetesen a vibráló piros. 

Egy jól megválasztott ajakrúzs öltöztet, tökéletes kiegészítője lehet a napi megjelenésednek. Merj kipróbálni új dolgokat. Érezd a tavaszi pezsgést.  

1. Amway 8000 forint 2. MAC 7000 forint 3. MAC 6700 forint 4. Essence 849 forint 5. H&M 1490 forint 6. Avon 1399 forint 7. H&M 2990 forint