Rúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszal

Forrás: Thinkstock -
tavasz rúzs szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be.

Egyszerre a pasztell cukorkaszínek, a frissítő citrusfélék, valamint a hűvösen derűs, vibráló árnyalatok kerülnek előtérbe.

Idén tavasszal trendi lesz a pasztell cukorkaszín Forrás: Thinkstock

Textúrában még tartja magát a matt őrület, de szépen bekúsznak a selymes, fényes és ultrafényes ajakrúzsok is.

Tipp

Ha vékony ajkad van, akkor csak egy dologra mindenképpen figyelj az ajakrúzs kiválasztásánál. Mégpedig arra, hogy mindig az élénkebb, világosabb árnyalatokat részesítsd előnyben.

Nagyon izgalmas ebben a szezonban a khaki, a szürke, a taupe, a felhőkék, az élénk kék, a farmerkék, a pasztellzöld, a zsenge lime, a deep envy, a levendula, a pasztell-lila, a sárga, a barack, a narancs, a narancsospiros, a rágógumipink, az ártatlan rózsabimbó, a mályvás rózsa, a magenta pink, a mogyoró, a nude, a fahéj, a toute nude, a csinos barna, a fekete, a kávébarna, a füstös bordó, a mély lila, a véres bogyószínek és természetesen a vibráló piros.

1. Amway 8000 forint 2. MAC 7000 forint 3. MAC 6700 forint 4. Essence 849 forint 5. H&M 1490 forint 6. Avon 1399 forint 7. H&M 2990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.