fashion week stílustipp plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. 

1. Bőrdzseki

Nincsen tavasz bőrdzseki nélkül! Válassz mindenhez passzoló feketét vagy barnát, esetleg bordót, ezekkel biztosan nem fogsz mellélőni. Viseld farmerhez egy hosszabb felsővel és tornacipővel, vagy úgy ahogy én tettem: egy csodás királykék ruhához magas sarkúval. Mindkét összeállításban hangsúlyos szerepet játszik, és persze ultramenő.

Nincsen tavasz bőrdzseki nélkül! Forrás: Kovrig Dóra

2. Ceruzaszoknya

Vallom, hogy az öltözködésünk egyik alappillére, mindenkinek be kell szereznie egyet, nem csak nőies külsőt sugároz, de szinte az összes alkatnak jól áll, legyen szó almáról, körtéről vagy homokóráról.

Mindenkinek be kell szereznie egy ceruzaszoknyát Forrás: Kovrig Dóra

3. Pasztellszínek

Ha tavasz, akkor igenis ki kell lépni a komfortzónából, a pezsdítő napsütés megkívánja, hogy színeket viseljünk, éppen ezért merjünk szép, lágy színeket viselni, mint például, menta, fukszia, magenta, bézs, továbbá a kék összes árnyalata.

Ha tavasz, akkor igenis ki kell lépni a komfortzónából, a pezsdítő napsütés megkívánja, hogy színeket viseljünk Forrás: Kovrig Dóra

Tipp

2017-ben a zöld és a sárga összes árnyalata is erősen ajánlott, ha trendi szeretnél lenni. Színekre fel!

4. Maxiruha

Ha a tavaszi trendekre gondolok, akkor ez a ruhadarab semmiképp nem maradhat ki a listából: a maxiruha az egyik legjobban kombinálható és legkényelmesebb viselet, legyen szó hétköznapról vagy akár egy jeles eseményről.

A maxiruha az egyik legjobban kombinálható és legkényelmesebb viselet Forrás: beuticurve.com

Tipp

165 cm alatt nem ajánlott, mert optikailag összenyomja a viselőjét!

5. Mellény

Biztosan ismered ezt a körfazonú mellényt. Ha még nincs neked, akkor ideje beszerezned, ugyanis rendkívül jól kombinálható darabról beszélünk!

A körfazonú mellény nagyon jól kombinálható darab Forrás: Kovrig Dóra

6. Farmer

Szerintem nincs olyan nő a világon, akinek ne lenne egy igazán jó farmernadrágja. Kihagyhatatlan alapdarab, ami köré rengeteg jó outfitet lehet építeni. Viseld egy egyszerű pólóval és tornacipővel, vagy akár egy zakóval és magas sarkúval. Tuti sikered lesz!

A farmer kihagyhatatlan alapdarab Forrás: beuticurve.com

Tipp

A szabásra és a zsebek elhelyezkedésére mindenképpen figyelj, mert a pici zseb optikailag növeli a popsit!

7. Blézer

Munkába rohansz, vagy egy baráti találkozóra, esetleg egy randira sietsz? Viselj blézert! Nőies, kifinomult, mégis vagány, attól függően, hogy mivel párosítod. Merj kísérletező lenni, és válassz élénk színeket, amik nemcsak az outfited dobják fel, hanem a kedvedet is.

A blézer nőies, kifinomult, mégis vagány Forrás: beuticurve.com

7+1. Magas sarkú

Tudom-tudom, nem a legkényelmesebb viselet, de nők vagyunk, és a szépségért érdemes néha egy kicsit megszenvedni. Egy jól megválasztott magas sarkú nemcsak emeli a vádlit és a popsit, és ezáltal feszesebbé tesz, hanem optikailag is karcsúsít. Arról nem is beszélve, hogy nőiessé varázsolja a megjelenésünket. Kell ennél több?

Egy jól megválasztott magas sarkú nemcsak emeli a vádlit és a popsit, és ezáltal feszesebbé tesz, hanem optikailag is karcsúsít Forrás: Kovrig Dóra

Tipp

Válassz élénk színeket, amelyek a legegyszerűbb szettet is feldobják.
Mi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigoŐk diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoCsodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20170305-a-legcsodasabb-magyar-nok-stilustippjei.htmlKíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. TrendOrigoMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.