Itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. 

1. Bőrdzseki 

Nincsen tavasz bőrdzseki nélkül! Válassz mindenhez passzoló feketét vagy barnát, esetleg bordót, ezekkel biztosan nem fogsz mellélőni. Viseld farmerhez egy hosszabb felsővel és tornacipővel, vagy úgy ahogy én tettem: egy csodás királykék ruhához magas sarkúval. Mindkét összeállításban hangsúlyos szerepet játszik, és persze ultramenő. 

Nincsen tavasz bőrdzseki nélkül!Forrás: Kovrig Dóra

2. Ceruzaszoknya Vallom, hogy az öltözködésünk egyik alappillére, mindenkinek be kell szereznie egyet, nem csak nőies külsőt sugároz, de szinte az összes alkatnak jól áll, legyen szó almáról, körtéről vagy homokóráról. 

Mindenkinek be kell szereznie egy ceruzaszoknyátForrás: Kovrig Dóra

3. Pasztellszínek 

Ha tavasz, akkor igenis ki kell lépni a komfortzónából, a pezsdítő napsütés megkívánja, hogy színeket viseljünk, éppen ezért merjünk szép, lágy színeket viselni, mint például, menta, fukszia, magenta, bézs, továbbá a kék összes árnyalata. 

Ha tavasz, akkor igenis ki kell lépni a komfortzónából, a pezsdítő napsütés megkívánja, hogy színeket viseljünkForrás: Kovrig Dóra
Tipp
2017-ben a zöld és a sárga összes árnyalata is erősen ajánlott, ha trendi szeretnél lenni. Színekre fel!

4. Maxiruha Ha a tavaszi trendekre gondolok, akkor ez a ruhadarab semmiképp nem maradhat ki a listából: a maxiruha az egyik legjobban kombinálható és legkényelmesebb viselet, legyen szó hétköznapról vagy akár egy jeles eseményről. 

A maxiruha az egyik legjobban kombinálható és legkényelmesebb viseletForrás: beuticurve.com
Tipp
165 cm alatt nem ajánlott, mert optikailag összenyomja a viselőjét!

5. Mellény Biztosan ismered ezt a körfazonú mellényt. Ha még nincs neked, akkor ideje beszerezned, ugyanis rendkívül jól kombinálható darabról beszélünk! 

A körfazonú mellény nagyon jól kombinálható darabForrás: Kovrig Dóra

6. Farmer Szerintem nincs olyan nő a világon, akinek ne lenne egy igazán jó farmernadrágja. Kihagyhatatlan alapdarab, ami köré rengeteg jó outfitet lehet építeni. Viseld egy egyszerű pólóval és tornacipővel, vagy akár egy zakóval és magas sarkúval. Tuti sikered lesz! 

A farmer kihagyhatatlan alapdarabForrás: beuticurve.com
Tipp
A szabásra és a zsebek elhelyezkedésére mindenképpen figyelj, mert a pici zseb optikailag növeli a popsit!

7. Blézer Munkába rohansz, vagy egy baráti találkozóra, esetleg egy randira sietsz? Viselj blézert! Nőies, kifinomult, mégis vagány, attól függően, hogy mivel párosítod. Merj kísérletező lenni, és válassz élénk színeket, amik nemcsak az outfited dobják fel, hanem a kedvedet is. 

A blézer nőies, kifinomult, mégis vagányForrás: beuticurve.com

7+1. Magas sarkú Tudom-tudom, nem a legkényelmesebb viselet, de nők vagyunk, és a szépségért érdemes néha egy kicsit megszenvedni. Egy jól megválasztott magas sarkú nemcsak emeli a vádlit és a popsit, és ezáltal feszesebbé tesz, hanem optikailag is karcsúsít. Arról nem is beszélve, hogy nőiessé varázsolja a megjelenésünket. Kell ennél több? 

Egy jól megválasztott magas sarkú nemcsak emeli a vádlit és a popsit, és ezáltal feszesebbé tesz, hanem optikailag is karcsúsítForrás: Kovrig Dóra
Tipp
Válassz élénk színeket, amelyek a legegyszerűbb szettet is feldobják.