Nem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. 

Dekoltázsok  

A Power Rangers premierjén jelent meg a két modell, Vida Guerra és Kara Del Toro is. Mindketten dekoltázsukkal hívták fel magukra a figyelmet, habár a múlt heti vörös szőnyeges meztelenkedést nem tudták felülmúlni.

Vida Guerra, Kara Del ToroForrás: Getty Images, AFP

Csíkok

A csíkok ebben a szezonban nagyon trendinek számítanak. A héten két sztár is megmutatta, hogyan gondolja újra ezt a visszatérő trendet. Naomi Scott egy csipke fehérneműnek tűnő ruhára vett rá egy színes kövekkel megbolondított, csíkos szoknyát. Összességében nagyon jól nézett ki. Az énekesnő, Zendaya szintén fehérneműre hajazó felsővel kombinált egy mintákkal díszített, csíkos Dolce & Gabbana szoknyát.

Naomi Scott, ZendayaForrás: AFP, Northfoto

Akiket nem szerettünk

Hogyan kellene egy 15 évesnek kinéznie a vörös szőnyegen? A táncos Chloe Lukasiak elképzelése nem rossz. Kicsit elegáns, kicsit bohó, de a négy masni a felsőn talán már túl sok, habár színben jól passzolt hozzá. Chloe nyárias szerelésével ellentétben Scarlet Johansson nagyon is téliesre vette a figurát ezzel a szőrszoknyában, ami nem állt jól neki. 

Chloe Lukasiak, Scarlett JohanssonForrás: AFP, Getty Images

A hét legjobbja  

A hét legjobbja Demi Lovato volt, aki egy egyszerű fehér ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A vékony pántos ruhát arany kiegészítőkkel dobta fel az énekesnő.

Demi LovatoForrás: Getty Images