Vicces összeállítás a ’80-as évek frizuráiról – Fotók!

frizura galéria 80-as évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen divattal nem volt könnyű tininek lenni a '80-as években, az akkor trendi frizurák visszatekintve szó szerint hajmeresztőek. Nézd meg galériánkat a legnevetségesebb hajkoronákról!

Mindenkinek van olyan fiatalkori fotója, amit nem szívesen mutogat vagy a ruházat, vagy a frizura miatt, de ez az összeállítás mindent visz. A '80-as években népszerű hajvágási stílusokon ma már csak nevetni lehet, de csak akkor csordulhat ki őszintén a könnyünk, ha nem mi szerepelünk a képeken. Íme, egy összeállítás azokról a frizurákról, amiket nézni is már-már fájdalmas, nemhogy viselni!

/1703/Frizu201732812450
Ashley Graham megmutatta retusálatlan testét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170329-igy-nez-ki-a-retusaltaltan-ashley-graham.htmlA plus-size modellek sztárja ismét olyat mutatott, amit kevés modell mer bevállalni. Többek között a bátorsága miatt szeretjük Ashleyt. TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoItt az új trend, a csillámpopsihttp://www.life.hu/trend/20170328-itt-az-uj-trend-a-csillampopsi.htmlElképesztő dolgot talált ki Mia Kennington testfestéssel foglalkozó művész, mégpedig a csillámpopsit. Hiánypótló trend, annyi biztos. TrendOrigoÍme, Lise-Marie Sommerstad a legdögösebb kőművesnő - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170327-lise-marie-sommerstad-a-legdogosebb-komuvesno.htmlNem akármilyen foglalkozást választott magának a szőke bombázó: úgy döntött, kőműves lesz. Lise-Marie Sommerstad overallja alatt viszont elképesztő test lapul! TrendOrigoJennifer Hudson megmutatta hosszú combjait http://www.life.hu/trend/20170327-jennifer-hudson-megmutatta-combjait.htmlJennifer Hudson mostanában jól elvan a The Voice zsűritagjaként, de nemrég megmutatta, hogy még mindig ég benne a régi tűz, ráadásul őrülten dögös is! Trend--Ez lesz Hódi Pamela esküvői ruhája? Videó!http://www.life.hu/trend/20170327-hodi-pamela-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-talalt.htmlKözeledik a nagy nap, ezért lassan nem árt eldönteni, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent a sztármami. Úgy tűnik, Pamela megtalálta álmai esküvői ruháját! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.