Schobert Norbinak szívügye, hogy a túlsúlyos emberek megszabaduljanak a feleslegtől, ezért most újabb nagy kampányba fog. A fitneszkirály egyszerre szeretne 2000 embert lefogyasztani, első lépésként a „Nagy duci napon" ingyenes előadást tart.

Schobert Norbi mindenkin szeretne segíteni, aki valamiért nem tud megszabadulni a felesleges kilóitól. Ennek érdekében először tapasztalatait osztja meg a fitneszguru az életmódváltásról, a fogyásról és a motivációról. Ingyenes előadásán Norbi abban segít, hogy a fogyni vágyók ki tudjanak tartani az elhatározásuk mellett, valamint személyes tanácsadással is ellátja a jelentkezőket.

Schobert Norbi világrekordra készülForrás: Zsigmond László/Life.hu

A részvételhez a Facebookon kell regisztrálni. Amennyiben többen lesznek, mint 2000 fő, akkor aznap még egy előadást tart Norbi, hogy senki ne maradjon le a lehetőségről. A jelentkezőkből a közösségi oldalon egy zárt csoportot is csinál, és a tagoknak napi szinten segít tanácsokkal, konkrét étrenddel, és bármikor lehet hozzá fordulni, ha elakad valaki. Április 23-án Norbi mellett azok is megjelennek, akiket már sikeresen lefogyasztott, például Géza bácsi, aki már 166 kilótól szabadult meg. Az ő története is motiválhatja a fogyni vágyókat, Norbi tapasztalatai mellett, hiszen Géza bácsi ma már minőségi életet tud élni, és ez másoknak is sikerülhet!

Itt lesz Schobert Norbi előadása
Schobert Norbert sok szeretettel vár mindenkit, akit bármilyen formában érint a túlsúly az életmódváltó tréningjére 2017. április 23-án, vasárnap 11.00-tól a budapesti Novotel Hotel kongresszusi központjában (Budapest, XII. Kerület Alkotás utca 63-67).
!
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!