Bizonyos információk szerint Friderikusz Sándor egy ingatlanokat értékesítő portálon árulja a luxuspalotáját. Állítólag egyedül érzi magát a hatalmas házban. 

A Svábhegy oldalában, a természet ölelésében található Friderikusz Sándor felfoghatatlan értékű luxusvillája, amihez úszómedence, teniszpálya, pezsgőfürdő, moziterem és még ezernyi extra is tartozik. 

Friderikusz eladja a luxusvilláját?Forrás: MTI/Földi Imre

Állítólag egy luxusingatlanokat értékesítő oldalra kerültek fel Sándor otthonáról képek, mert a showman szeretné eladni a mesebeli palotát. Érdekesség, hogy a méregdrága otthon előző tulajdonosa a 90-es évek közismert fotográfusa és egyben alvilági személyisége, Fenyő János volt.  

Friderikusz a férfi meggyilkolása után vásárolta meg az ingatlant, amiből állítólag azért szeretne elköltözni, mert magányosnak érzi magát egyedül az óriási épületben – írta meg a Ripost

Friderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő miatt
Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt. Olvass tovább itt...