Hazugságokat terjesztenek Szilágyi István fiáról

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
szilágyi istván Lópici Gáspár hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István, vagy ahogy sokan ismerik, Lópici Gáspár helyzete valóban kilátástalan, nem erről terjesztettek hazugságokat, hanem a színművész fiáról. Az a hír járta ugyanis, hogy Szilágyi gyermeke elveszi apjától a pénzt.

Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja nagyon nehéz helyzetben van, sanyarú körülmények között él, betegen. Kevés nyugdíjából nehezen tudja fenntartani magát, és mivel nem örvend jó egészségnek, dolgozni sem tud. Szerencséje azonban, hogy sokan viselik a szívükön a sorsát, miután megtudták, hogy bajban van, rengetegen szerettek volna rajta segíteni. Pénzt gyűjtöttek, hogy ne kelljen egyik napról a másikra élnie, amiért fiát is hibáztatták. Az a hír járta ugyanis, hogy Lópici Gáspár gyermeke elveszi tőle a pénzét.

Szilágy István a fiáról nyilatkozott Forrás: Youtube/GyorPluszTV

Szilágyi István az egyik szemére megvakult

A 79 éves magyar színművész kálváriája tovább folytatódik. Nem elég, hogy nyomorban éli az életét, most még komoly egészségügyi gondjai is lettek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.