Szilágyi István, vagy ahogy sokan ismerik, Lópici Gáspár helyzete valóban kilátástalan, nem erről terjesztettek hazugságokat, hanem a színművész fiáról. Az a hír járta ugyanis, hogy Szilágyi gyermeke elveszi apjától a pénzt.

Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja nagyon nehéz helyzetben van, sanyarú körülmények között él, betegen. Kevés nyugdíjából nehezen tudja fenntartani magát, és mivel nem örvend jó egészségnek, dolgozni sem tud. Szerencséje azonban, hogy sokan viselik a szívükön a sorsát, miután megtudták, hogy bajban van, rengetegen szerettek volna rajta segíteni. Pénzt gyűjtöttek, hogy ne kelljen egyik napról a másikra élnie, amiért fiát is hibáztatták. Az a hír járta ugyanis, hogy Lópici Gáspár gyermeke elveszi tőle a pénzét.

Szilágy István a fiáról nyilatkozottForrás: Youtube/GyorPluszTV

53 ezer forint nyugdíjat kapok, de nem veszi el tőlem a pénzem a fiam, ez egy óriási hazugság" - idézi a Ripost Szilágyi István szavait, aki hozzátette, egyelőre nem tudja rendezni helyzetét a hitel miatt. Eladnám a házat, és költöznénk egy kisebb lakásba, de óriási a hitel" – mondta a színművész.

Szilágyi István az egyik szemére megvakult
A 79 éves magyar színművész kálváriája tovább folytatódik. Nem elég, hogy nyomorban éli az életét, most még komoly egészségügyi gondjai is lettek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!