Erdei Zsolt, Madár majd kicsattan a boldogságtól: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt.

A Nagy Duettben Judy mellett bizonyító sportoló nemcsak a színpadon boldog, de a magánéletben is. Párjával, Rékával második babájukat várják. A sztárnak első házasságából született fia, Viktor már lassan kamaszodik, őt láthattuk is a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban, ahogy leégeti édesapját, kislánya, Gréti pedig a kezdeti komplikációk után, ugyanis koraszülöttként jött a világra, gyönyörű kis hölggyé cserepedett. 

Erdei Zsolt, Madár újra apa leszForrás: Best Magazin

"Gréti születésére sajnos nem felhőtlen boldogsággal emlékszünk vissza, hiszen Rékának három hónappal a kiírt időpont előtt levált a méhlepénye, ezért azonnal életmentő műtétre volt szükség. Gréti így mindössze 920 grammal jött a világra. Nagyon pici volt, és két hónapon keresztül inkubátorban feküdt a kórházban. Bízom benne, hogy ez nem ismétlődik meg, próbálom Rékát is nyugtatni, de mivel ő élte át azt a műtétet, ő járt naponta a kórházba a pinduri kisbabánkhoz, és most is ő van vele itthon, hogy behozza a lemaradását, érthető az aggodalma" – mesélte az édesapa a Best magazinnak.

A sztárpár azt is elárulta, hogy a harmadik baba, úgy tűnik, kisfiú lesz, akit Vilmosnak fognak hívni.

"A terhességet amúgy elég jól viselem, nincsenek rosszullétek, talán ezért nem is vettem észre az elején, hogy babát várok" – mesélte boldogan a kismama.