Erdei Zsolt, Madár újra édesapa lesz!

Forrás: Best Magazin -
madár család apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt, Madár majd kicsattan a boldogságtól: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt.

A Nagy Duettben Judy mellett bizonyító sportoló nemcsak a színpadon boldog, de a magánéletben is. Párjával, Rékával második babájukat várják. A sztárnak első házasságából született fia, Viktor már lassan kamaszodik, őt láthattuk is a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban, ahogy leégeti édesapját, kislánya, Gréti pedig a kezdeti komplikációk után, ugyanis koraszülöttként jött a világra, gyönyörű kis hölggyé cserepedett.

Erdei Zsolt, Madár újra apa lesz Forrás: Best Magazin

"Gréti születésére sajnos nem felhőtlen boldogsággal emlékszünk vissza, hiszen Rékának három hónappal a kiírt időpont előtt levált a méhlepénye, ezért azonnal életmentő műtétre volt szükség. Gréti így mindössze 920 grammal jött a világra. Nagyon pici volt, és két hónapon keresztül inkubátorban feküdt a kórházban. Bízom benne, hogy ez nem ismétlődik meg, próbálom Rékát is nyugtatni, de mivel ő élte át azt a műtétet, ő járt naponta a kórházba a pinduri kisbabánkhoz, és most is ő van vele itthon, hogy behozza a lemaradását, érthető az aggodalma" – mesélte az édesapa a Best magazinnak.

A sztárpár azt is elárulta, hogy a harmadik baba, úgy tűnik, kisfiú lesz, akit Vilmosnak fognak hívni.

"A terhességet amúgy elég jól viselem, nincsenek rosszullétek, talán ezért nem is vettem észre az elején, hogy babát várok" – mesélte boldogan a kismama.

Ördög Nóra intim fotót posztolt kisfiáról, Vencirőlhttp://www.life.hu/csalad/20170321-ordog-nora-es-kisfia-cuki-foto.htmlÖrdög Nóra immár kétgyerekes édesanyaként éli mindennapjait. A kis Mici és Venci között alig van korkülönbség, így komoly logisztikát követel a családi élet és a karrier összehangolása. CsaládOrigoNem válik Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-valik-a-sztarpar-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlBen Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal... CsaládAFPSchobert Norbi elárulta, mikor jön a negyedik babahttp://www.life.hu/csalad/20170306-schobert-norbi-rubint-reka-negyedik-gyerek.htmlRubint Réka a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban elárulta, hogy nagy valószínűséggel hamarosan beadja a derekát, és teljesíti férje kívánságát: jöhet a negyedik baba! Család--Megszületett Sváby András harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170302-megszuletett-svaby-harmadik-gyereke.htmlSváby Andrásnak, aki nemrég vált el a feleségétől, megszületett harmadik kisfia, Milán. Család--Katalin hercegné terhes? - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170228-terhes-katalin-arulkodo-fotok.htmlKatalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... Család--Ördög Nórára nem hat a hisztihttp://www.life.hu/csalad/20170224-ordog-nora-nem-enyhul-meg-a-hisztitol.htmlÖrdög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.