Uma Thurman számára véget ért a rémálom: a kislányát jogerősen is ő nevelheti tovább, és úgy tűnik, a szerelem is rátalált. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, komoly vádakkal illették a 46 éves színésznőt. A félig magyar származású exférje szerint rendszeresen alkoholra szed gyógyszereket, és mentális problémákkal is küzd a világsztár. 

Uma Thurman pere véget ért, nála marad a kislányaForrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro

A két éven át tartó pereskedés valóban megviselte a sztáranyukát, de ő váltig állította: semmilyen szenvedélybetegségben nem szenved, és mentális problémái sincsenek. Úgy tűnik, a tények is őt igazolják, ugyanis végre véget ért a jogi háború, melynek eredményeképpen minden marad a régi felállás szerint:

Luna az anyjával marad New Yorkban, a Londonban élő édesapa pedig láthatási jogot kapott. Kemény meccs zajlott le közöttük, ezért nem is csoda, hogy Uma eddig nem mutatkozott nyilvánosan az új kedvesével.

Most azonban lencsevégre kapták őket a karib-tengeri szigeten, St. Barthson, felhőtlen boldogságban sétálni a vízben - írta meg a Best.

Uma Thurman csórónak öltözve dohányzik: Fotó!
A hírességek igyekeznek megőrizni a róluk kialakult tökéletes képet, Uma Thurmant azonban, úgy tűnik, ez már nem érdekli. A színésznő nemhogy nincs bomba formában, de inkább néz ki alkoholistának, mint fénylő csillagnak...