Uma Thurman megnyerte a lánya felügyeleti jogát

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro -
Uma Thurman gyerekelhelyezés szerelem per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman számára véget ért a rémálom: a kislányát jogerősen is ő nevelheti tovább, és úgy tűnik, a szerelem is rátalált. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, komoly vádakkal illették a 46 éves színésznőt. A félig magyar származású exférje szerint rendszeresen alkoholra szed gyógyszereket, és mentális problémákkal is küzd a világsztár.

Uma Thurman pere véget ért, nála marad a kislánya Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro

A két éven át tartó pereskedés valóban megviselte a sztáranyukát, de ő váltig állította: semmilyen szenvedélybetegségben nem szenved, és mentális problémái sincsenek. Úgy tűnik, a tények is őt igazolják, ugyanis végre véget ért a jogi háború, melynek eredményeképpen minden marad a régi felállás szerint:

Luna az anyjával marad New Yorkban, a Londonban élő édesapa pedig láthatási jogot kapott. Kemény meccs zajlott le közöttük, ezért nem is csoda, hogy Uma eddig nem mutatkozott nyilvánosan az új kedvesével.

Most azonban lencsevégre kapták őket a karib-tengeri szigeten, St. Barthson, felhőtlen boldogságban sétálni a vízben - írta meg a Best.

Uma Thurman csórónak öltözve dohányzik: Fotó!

A hírességek igyekeznek megőrizni a róluk kialakult tökéletes képet, Uma Thurmant azonban, úgy tűnik, ez már nem érdekli. A színésznő nemhogy nincs bomba formában, de inkább néz ki alkoholistának, mint fénylő csillagnak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.