Ábrahám Edit testhez simuló fitneszcuccban szexizett élő adásban

Forrás: Instagram/tv2anagyduett -
Ábrahám Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit, akit mint ismeretes, nemrég hagyott el a férje egy fiatalabb nőért, egy testhez simuló fitneszcuccban szexizett a Nagy Duett élő adásában.

Kasza Tibi, aki zöld hajjal sokkolt, NDK-s tévétornának nevezte a páros produkcióját, de a többieknek tetszett, magas pontszámokkal jutalmazták Vastagékat.

Olvadt a zsír és feszültek az izmok Ábrahám Edit és Vastag Csaba produkciójában.

A 60 éves művésznő nagyon dögös Forrás: Instagram/tv2anagyduett

Neked tetszett a produkció?

Szuper jól néz ki a 60 éves Ábrahám Edit - Elárulta mi a titkahttp://www.life.hu/trend/20161229-abraham-edit-nagyon-jol-nez-ki.htmlA közel múltban ünnepelte 60. születésnapját Ábrahám Edit. Bár aki ezt nem tudja, az biztosan jóval fiatalabbnak gondolná a híres színésznőt. TrendOrigoKasza Tibi zöld hajjal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20170409-kasza-tibi-zold-hajjal-sokkolt-a-nagy-duettben.html"Spenótot ettél?" - kérdezte tőle Tilla, erre Tibi elárulta, hogy új közösségi oldalának 50 ezres rajongói száma miatt döntött a váltás mellett. Trend--Heti trendjelentés - Eva Longoria mindenkit meglepetthttp://www.life.hu/trend/20170407-heti-trendjelentes-szerepel-benne-eva-longoria-chralize-theron-brad-pitt-justin-theroux.htmlÉrdekes megoldások, furcsa összhatások és egy stíluskirálynő – ezek uralták a héten a vörös szőnyeget. Már mutatjuk is a részleteket, te pedig szavazd meg a legjobb és legrosszabb outfiteket. Trend--Palvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigoMenyasszonyi ruhában pózol Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170408-menyasszonyi-ruhaban-pozol-nagy-o-vv-molnar-aniko.htmlMenyasszonyi ruhában készültek fotók Molnár Anikóról, helyesebben: leginkább a dekoltázsáról. Trend--A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirálhttp://www.life.hu/trend/20170405-a-honap-sminktrukkje-a-fahejas-jegeskave-smink.htmlHa te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.