A fashionista csemegék, a vagány fekete szettek hete volt ez, de egy ronda lila csizma vitte a prímet. Mutatjuk a hét legjobb és legrosszabb szettjeit!

Vonalak  

Kylie Jenner barátnője, Anastasia Karanikolaou, aki egyébként akár a Kardashian-családba is születhetett volna, annyi hasonlóság van közöttük, ezúttal is a Kardashian stílust hozta, nem is véletlen, hogy Kimmel került össze, aki hozzá hasonlóan egy testre simuló ruhában mutatta meg vonalait.

Anastasia Karanikolaou, Kim KardashianForrás: Northfoto

Feketék  

A hét fekete dívái ezúttal Jennifer Aniston és Cate Blanchett voltak, ráadásul mindketten nadrágos megoldásra szavaztak, ami nagyon vagányan mutatott rajtuk, főleg, hogy mindkettőjük felsőrészében volt valami izgalmas megoldás.

Jennifer Aniston, Cate BlanchettForrás: Northfoto

Fashionisták

A Párizsban megrendezett Louis Vuitton partin igazi fashionista csemegék is voltak. Michelle Williams és Chloe Sevigny is kitűnt a ruhájával, nagyon különlegesek voltak mindketten.

Michelle Williams, Chloe SevignyForrás: AFP

Akik elbuktak

A villantáskirálynő, Lady Victoria Hervey ezúttal nem villantott, de ez sem segített rajta. Kylie Jenner pedig a lila csizmájával vívta ki, hogy bekerülhessen a legrosszabbak közé.

Lady Victoria Hervey, Kylie JennerForrás: Northfoto