rúdtánc fotók táncosnő bajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók láttak napvilágot a Pacific Pole Rúdtáncbajnokságról. Így pörögnek a rúdon a versenyzők!

A rúdtáncot egy időben szorosan összekötötték a szexualitással és az erotikával, de napjainkban már egyre kevésbé tölt be ilyen szerepeket. Komoly sportággá nőtte ki magát, ami ugyan nagyon könnyednek tűnik, valójában elképesztően nehéz.

Olyan izomcsoportokat mozgat meg, amelyekről azt hinnénk hogy nem is léteznek. Arról nem is beszélve, hogy egy egy figura elsajátítása is rengeteg időt vesz igénybe. Éppen ezért le a kalappal azok előtt, akik profi szintre tudják emelni a rúdtánctudásukat, hiszen aki kicsit belát a színfalak mögé az tudja: emögött komoly munka van.

A képen szereplő versenyzők azonban könnyedén elfeledtetik velünk a sportág nehézségeit, hiszen igazán szemetgyönyörködtető látvány ahogy szinte "lebegnek" a rúdon.

/1704/Elk_p2017413111159

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Dóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával: Fotók!

II. Erzsébet halála után ezt a forgatókönyvet követikhttp://www.life.hu/kult/20170413-ii-erzsebet-halala-utan-ez-lesz-a-forgatokonyv.htmlMár 65 éve uralkodik II. Erzsébet, nehéz elképzelni nélküle a királyi családot, de sajnos ő sem élhet örökké. Mivel nemsokára betölti a 91. életévét, már elkészült a pontos terv arra az esetre, ha a királynő távozna az élők sorából. Amint ez bekövetkezik, III. Károly királlyá válik. Kult--Emberi arcon ábrázolt ételek: szürreális fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20170412-emberi-arcon-abrazoltak-az-eteleket.htmlAz ételképek átalában gőzölgő leveseket, vagy éppen csillogó gyümölcsöket jelentenek, ezt értelmezte újra Robbie Postma séf Robert Harrison fotóssal. Ők inkább kreatívan és szürreálisan mutatják be a menüt: az étel hozzávalóit az emberi arcon ábrázolják. KultOrigoMeghalt Erdei Klári rádióbemondóhttp://www.life.hu/kult/20170410-elhunyt-erdei-klari-radiobemondo.htmlKilencvenkét éves korában meghalt Erdei Klári, a Magyar Rádió egykori bemondója - hangzott el a Kossuth Rádióban hétfő este. KultOrigoCikis, régi képek a Backstreet Boys sztárjairólhttp://www.life.hu/kult/20170409-regi-kepek-a-backsreet-boys-zenekarrol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég új dallal tért vissza a 90-es évek kedvenc fiúbandája, a Backstreet boys. Most pedig ciki képekről köszönnek vissza ránk. Kult--Így nyílnak Japánban az akácfák: Fotó!http://www.life.hu/kult/20170407-ilyen-gyonyoru-a-cseresznyefak-viragzasa.htmlSzereted a tavaszt, a virágokat, a színekbe öltöző természetet? Ha igen, akkor mindenképp csodáld meg a legfrissebb galériánkat. KultOrigoAkkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairólhttp://www.life.hu/kult/20170324-igy-neznek-ki-ma-a-sakaltanya-cimu-film-sztarjai.htmlAkkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.