Intim képet osztott meg Pink – Mindenki a melléről beszél

szoptatás túrázás Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő szívesen posztol a családjáról, az ennyire intim fotókhoz azonban még a legelvetemültebb rajongók sincsenek hozzászokva.

Pink még állapotos volt, amikor félmeztelen fotót posztolt az Instagramra: a kezeivel takarta el melleit, a kislánya pedig hátulról öleli át az énekesnő pocakját. A legfrissebb fotón is a cici a főszereplő. Az énekesnő kisfia megszomjazott túrázás közben, így Pink nem habozott, azonnal teljesítette a baba kívánságát. A kisfiú a hordozóban, édesanyjára kötve lakott jól. Az énekesnő meg is örökítette a pillanatot: "Megszomjaztunk a túrázástól" – írta a fotóhoz.

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,


A rajongók természetesen odáig voltak a képtől, két nap alatt több mint 300 000 kedvelést kapott, és 6000 ember szólt hozzá.

Sosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hillhttp://www.life.hu/csalad/20170415-terence-hill-sosem-dolgozta-fel-fia-halalat.htmlA népszerű színész örökbefogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát.CsaládOrigoÍgy húsvétoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-husvetoztak-tavaly-a-sztarok.htmlIdén is beköszöntött a húsvét – eljött a hímes tojások és a csokinyuszik ideje. Ha van egy kis időd az ünnepi készülődés közben, nézd végig listánkat, és lesd meg, hogyan húsvétoztak tavaly a hollywoodi sztárcsaládok. CsaládOrigoÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigo50 éves jegyesség - Van, amikor a házasság csak egy álom maradhttp://www.life.hu/csalad/20170413-amikor-a-jegyben-jarast-nem-koveti-hazassag.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat. CsaládThinkstockGólyahír! Rákosi Annamária anya lett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170413-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-anya-lett.htmlElképesztő örömhírrel bombázta a rajongóit a közösségi oldalán Rákosi Annamária: anya lett a szexi szépségkirálynő. Család--Gianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton! http://www.life.hu/csalad/20170413-gianni-es-debreczeni-zita-velenceben-vannak-naszuton.htmlGianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.