A közösségi médiának hála mindenki előtt kinyílt a világ. Az online képmegosztó oldalak a kreatív önkifejezés platformjai lettek, ahol a művészlelkű amatőrök és profi dizájnerek egyaránt megoszthatják munkáikat. És hogy ez nekünk földi halandóknak miért is jó? Nem kell drága lakberendezési magazinokat vásárolni, az Instagramon ingyen inspirálódhatunk a profik munkáiból.

Kapito Muller

Instagram-oldalukon megcsodálhatod az általuk tervezett tágas, személyre szabott enteriőröket, de inspirálódhatsz különböző városi építészeti remekművekből is. "Folyamatosan azon vagyunk, hogy megújítsuk a tereket" - mondta Alyssa Kapito, a cég egyik alapítója. Az oldalnak 66 800 követője van.

Forrás: instagram.com/kapitomullerinterior

Ryan Korban

Ryan Korban Instagram-oldalát nézegetve az embernek az álla is leesik. Luxus és elegancia minden mennyiségben. Ha valakihez ez a stílus áll a legközelebb, akkor a Korban tervezte enteriőrökből bátran inspirálódhat. Az oldalnak 85 800 követője van.

Forrás: instagram.com/ryankorban

Mark D. Sikes

A Los Angeles-i dizájner egyszerűen rajong a kék és a fehér színekért - ez az általa tervezett otthonokon is meglátszik. Barátságos, country stílus jellemzi a munkáját. Az oldalnak 80 800 követője van. 

Forrás: instagram.com/markdsikes

Grant K. Gibson

"Munkája eklektikus, élhető és kellemes a szemnek" - így jellemezte az Elle Decor Grant K. Gibsont. És valóban, ha végignézed az Instagramon található képeit, láthatod, hogy enteriőrjeiben több lakberendezési stílus harmonikus keveredése valósul meg. Az oldalnak 82 100 követője van.

Forrás: instagram.com/grantkgibson

Paloma Contrearas

Meglepő anyagok, formák és színek mixeléséből Contreara elegáns és harmonikus tereket tud létrehozni. Érdemes az oldalát rendszeresen látogatni, a dizájner ugyanis szinte mindennap posztol egy-egy új dizájnmegoldást. Az oldalnak 72 400 követője van.

Forrás: instagram.com/ ladolcevitablog