Nézd meg, hol él Cobie Smulders, az Így jártam anyátokkal sztárja!

Forrás: Douglas Elliman Real Estate -
ház ingatlan otthon Így jártam anyátokkal Cobie Smulders eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk volna, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinja ilyen remek stílusérzékkel bír. Less be a színésznő eladó New York-i otthonába!

Cobie Smulders és férje, Taran Killam a minap 3995 millió dollárért, azaz nagyjából 1,2 milliárd forintért hirdették meg a Battery Park negyedben található otthonukat.

Eladó az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinjának luxuslakása Forrás: Douglas Elliman Real Estate

A 158 négyzetméteres laskában három hálószoba, három fürdőszoba és egy 65 négyzetméteres füvesített terasz található. Itt jegyeznénk meg, hogy az átlagos sztárotthonokhoz képest ez a lakás mind nagyságát, mint berendezését tekintve meglehetősen visszafogott – persze ez egyáltalán nem hátrány.

Az ízlésesen berendezett otthonhoz tartozik még egy káprázatos kilátás is: ablakai a Word Trade Centerre és a Hudson folyóra néznek. A lakást a házaspár még 2011-ben vásárolta valamivel több mint 2 millió dollárért.

Smulderék egyébként, úgy tűnik, nagy ingatlanportfólió-frissítésbe vágtak, nemrég adták el ugyanis kaliforniai, Los Feliz-i otthonukat is, 1,4 millió dollárért.

/1704/N_zd_2017421141412Különleges szobanövényekhttp://www.life.hu/otthon/20170420-nem-mindennapi-szobanovenyek.htmlFelejtsd el a kaktuszokat és az anyósnyelvet, díszítsd otthonodat egy igazán különleges szobanövénnyel! A következőkben öt nem mindennapi növényt mutatunk be. Otthon--Így lesz egy lepukkant lakásból igazi álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20170419-teljes-felujitas-utan-igy-lesz-egy-megviselt-lakasbol-alomotthon.htmlCsak a négy fal maradt Balázs Emőke és párja otthonából. A lakást profi szakemberek segítségével a nulláról építik újjá, hogy a végeredmény egy olyan otthon legyen, amely ízlésüknek tökéletesen megfelel. Otthon--Íme, Angelina Jolie lehetséges új otthona - Bőven van hely a hat gyerkőcnekhttp://www.life.hu/otthon/20170418-angelina-jolie-meg-akarja-venni-cecil-b-demille-egykori-villajat.htmlAngelina Jolie, úgy tűnik, készen áll új életet kezdeni hat gyerkőcével – Brad Pitt nélkül. Erre utal legalábbis az a hír, miszerint éppen egy hollywoodi legenda egykori otthonát készül megvásárolni a családja számára. Less be a luxusingatlanba! Otthon--Öt nemzetközi lakberendező Instagram-oldala, ahonnan bátran inspirálódhatszhttp://www.life.hu/otthon/20170417-5-lakberendezo-dizajner-akinek-erdemes-kovetni-instagram-oldalat.htmlA közösségi médiának hála mindenki előtt kinyílt a világ. Az online képmegosztó oldalak a kreatív önkifejezés platformjai lettek, ahol a művészlelkű amatőrök és profi dizájnerek egyaránt megoszthatják munkáikat. És hogy ez nekünk földi halandóknak miért is jó? Nem kell drága lakberendezési magazinokat vásárolni, az Instagramon ingyen inspirálódhatunk a profik munkáiból. Otthon--Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170414-tyra-banks-eladja-new-yorki-otthonat.htmlA szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található. Otthon--Íme, a Wall Street valódi farkasának luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170411-jordan-belfort-a-wall-street-farkasa-eladja-luxusotthonat.htmlHa láttad A Wall Street farkasa című filmet, akkor biztosan nem kell bemutatnunk a Leonardo Dicaprio által megformált Jordan Belfort karakterét. Jordan Belfort a valóságban is igen izgalmas és luxuséletet él, a következő káprázatos kúria is egykor az ő ingatlanportfólióját gyarapította. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.