Hujber Ferencékhez rendőrséget kellett hívni, kényszerítés vádja miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint azonban ez még nem minden, állítólag már a gyámügy is vizsgálódik a család körül.

Rendőröket kell hívni Hujber Ferencékhez, ugyanis annyira elfajult a színész és felesége között a vita. Nyomozást is indítottak kényszerítés bűntettének gyanújával, egyelőre ennél többet azonban nem tudunk. Az viszont biztos, hogy Cynthia családjánál betelt a pohár. Hujber apósa a Facebook-oldalán nyilvánította ki véleményét, miszerint jobban szeretné, ha a színész nem lenne a család tagja.

Hujber Feriéknél a rendőrségen kívül állítólag már a gyámügy is vizsgálódikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hujber Ferenc nem kívánt reagálni a megjelent hírekre, pedig a Bors információi szerint nemcsak a rendőrség indított vizsgálatot a családnál zajló eseményekről, hanem a gyámügy is. A lap azt állítja, hogy értesültek a családnál elindított nyomozásról, és a gyámügy is elkezdte a saját vizsgálatát. A rendőrség azonban nem kívánt semmit elárulni az ügyről, mivel folyamatban lévő nyomozásról van szó. A Szentendrei Rendőrkapitányság az eset kapcsán a szükséges intézkedéseket megtette, azonban a folyamatban lévő büntetőeljárásról további információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni" - írták.