Hujber Feri apósa utálja a színészt: nem akarja, hogy Cynthiával legyen

Forrás: TV2/Mokka -
Hujber Ferenc após Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt jó viszonyban Hujber Feri az apósával, de most betelt a pohár. Cynthia apja a Facebook-oldalán mondta el a véleményét a színészről, és egyértelmű, hogy ő nem támogatja a kapcsolatukat.

Hujber Feri nehéz természetű lehet, ha apósa ennyi év után sem tudott vele megbékélni. A folyamatos problémák és botrányok miatt a csatabárd újra és újra előkerül, Cynthia apja pedig egyre inkább azt szeretné, ha nem lennének együtt a fiatalok. Az utolsó csepp a pohárban a rendőrségi esetük volt, Cynthiára és Hujber Ferire ugyanis ki kellett hívni a hatóságokat, úgy elfajult köztük a vita.

Hujber Ferenc apósának elege van a színészből Forrás: TV2/Mokka

A rendőrség meg is erősítette a hírt, hogy nyomozást folytatnak kényszerítés megalapozott gyanúja miatt, Hujber Feri apósa pedig nem türtőztette tovább magát. A Facebook-oldalán nyilvánította ki a véleményét a színészről, és arról, hogy Hujber megváltoztatta családi állapotát egyedülállóra.

Hujber művész úr megváltoztatta a Facebook-oldalán az állapotát... Egyedülálló... Hál' istennek... Végre..."

idézi a Bors Cynthia édesapját

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.