Senki nem mondta neki, hogy lehetetlen dologra vállalkozik, így megcsinálta. A nem kevés súlyfelesleggel küzdő lány balerina akart lenni, és az is lett!

Az Instagram-oldalára sorra töltötte fel a videókat Lizzy, és nem kellett sok idő, hogy az internet felfedezze magának a súlyfelesleggel küzdő táncoslányt. A 15 éves fiatal mindig is küzdött pár kiló plusszal, de ez nem akadályozta meg álma megvalósításában. Ráadásul a videói és képei rengeteg embert inspirálnak, és sokak kedvence lett a lány, aki tulajdonképpen az első plus size balerina.

Lizzy gyönyörű fotóival inspirálja az embereketForrás: Instagram/Lizzy

Ilyen alkattal ugyanis nem sokszor találkozhatunk a balett-táncosok között. Általában vékony, karcsú lányok vagy éppen fiúk tűnnek fel a színpadon, de Lizzy nem foglalkozott ezzel, és ő is balerina lett, ráadásul nagyon ügyes! A fiatal lányt máris több mint 90 ezer ember követi, és mindannyian imádják a videóit, amivel rengeteg kislányt és felnőtt nőt is tud motiválni, hiszen ő is valóra váltotta álmát, pedig nem sokan fogadtak volna rá!

Inspiráló plus size sportolók és történeteik
Nem minden sportimádó hajszálvékony, ettől függetlenül egészségesen élnek, és minden teltebb férfit és nőt arra inspirálnak, hogy soha ne adják fel, és soha ne hagyják elhitetni magukkal, hogy ők kevesebbet érnek a pluszkilóik miatt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!