A héten csodálatos ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen, habár Blake Lively nyomába senki se érhetett. Máris mutatjuk a részleteket!

Trapéznadrágok  

Habár hazánkban még egyáltalán nem érezhető a trend, a skinny nadrágok helyett idén a trapéz lesz a divat. Juana Acosta és Shay Mitchell színésznők ennek mutatták be két különböző változatát. Neked hogy tetszenek?

Juana Acosta és Shay MitchellForrás: Getty images

A hét legrosszabbjai  

Karen Gillian túlméretezett nadrágja és a gigantikus masni a felsőjén egyáltalán nem volt jó választás, ahogy az énekesnő Nadeea szettje sem volt egyáltalán harmonikus.

Karen Gillian és NadeeaForrás: Getty images

Dekoltázsok  

A hét dekoltázsait ezúttal Demi Lovato és Ashley Graham hozták. 

Demi Lovato és Ashley GrahamForrás: Getty images

Akit a világ legcsúnyább nőjének csúfoltak

A fiatal texasi nő, Lizzie Velasquez egy ritka rendellenességgel született, ami miatt már gyerekkorában is egy idős asszonyra hasonlított. A fejlődési zavarai miatt alacsony is maradt, a súlya pedig mindössze 30 kiló. Mióta dokumentumfilmet készítettek róla, híressé vált, és több rendezvényen is szerepelt, hogy támaszt nyújtson a hozzá hasonlóknak. Ezúttal a vörös szőnyegen is megjelent egy csodás csipkefelsőben. 

Lizzie VelasquezForrás: Getty images

A hét legjobbja

Blake Livelynál egyszerűen nincs szebb és tündöklőbb a vörös szőnyegen. Ez a szettje ráadásul még inkább kiemelte ragyogó személyiségét.

Blake LivelyForrás: Getty images
Blake LivelyForrás: Getty images