Heti trendjelentés: a világ legcsúnyább nője csipkében tündökölt

Ashley Graham vörös szőnyeg csipke Blake Lively Lizzie Velasquez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten csodálatos ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen, habár Blake Lively nyomába senki se érhetett. Máris mutatjuk a részleteket!

Trapéznadrágok

Habár hazánkban még egyáltalán nem érezhető a trend, a skinny nadrágok helyett idén a trapéz lesz a divat. Juana Acosta és Shay Mitchell színésznők ennek mutatták be két különböző változatát. Neked hogy tetszenek?

Juana Acosta és Shay Mitchell Forrás: Getty images

A hét legrosszabbjai

Karen Gillian túlméretezett nadrágja és a gigantikus masni a felsőjén egyáltalán nem volt jó választás, ahogy az énekesnő Nadeea szettje sem volt egyáltalán harmonikus.

Karen Gillian és Nadeea Forrás: Getty images

Dekoltázsok

A hét dekoltázsait ezúttal Demi Lovato és Ashley Graham hozták.

Demi Lovato és Ashley Graham Forrás: Getty images

Akit a világ legcsúnyább nőjének csúfoltak

A fiatal texasi nő, Lizzie Velasquez egy ritka rendellenességgel született, ami miatt már gyerekkorában is egy idős asszonyra hasonlított. A fejlődési zavarai miatt alacsony is maradt, a súlya pedig mindössze 30 kiló. Mióta dokumentumfilmet készítettek róla, híressé vált, és több rendezvényen is szerepelt, hogy támaszt nyújtson a hozzá hasonlóknak. Ezúttal a vörös szőnyegen is megjelent egy csodás csipkefelsőben.

Lizzie Velasquez Forrás: Getty images

A hét legjobbja

Blake Livelynál egyszerűen nincs szebb és tündöklőbb a vörös szőnyegen. Ez a szettje ráadásul még inkább kiemelte ragyogó személyiségét.

Blake Lively Forrás: Getty images
Blake Lively Forrás: Getty images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.