Pintér Tibor 10 kilót fogyott három hónap alatt

Forrás: RTLKlub -
fogyás Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor rengeteget sportol, hogy tartsa a súlyát. Máris mínusz 15 kilónál tart, amit nagyjából 3 hónap alatt sikerült leadnia.

Pintér Tibor mindennapjait a SuperTV2 Édes élet című műsorának nézői is nyomon követhetik, így egyáltalán nem mindegy, hogy fest a képernyőn. A színész három hónap alatt tíz kilótól szabadult meg, mostanra pedig már mínusz 15-nél jár. A 43 éves sztár úgy véli, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként is kötelessége példát mutatnia a társulat tagjainak, így nem engedheti el magát.

Pintér Tibor Forrás: RTLKlub

"Azt gondolom, hogy nem luxus az, hogy egy színész ma ad magára, szép akar lenni, tetszeni akar a nézőknek. Ebben is példát akarok mutatni. 105 kiló körül voltam, most olyan 89-90. Nagyon sokat futok, sportolok az ügy érdekében. Este próba után megyek el edzeni, és hajnali egykor fejezem be. Utána nagyon nehezen térek nyugovóra, de ez még mindig egyel jobb, mintha egyáltalán nem edzenék" – árulta el Tibor a FEM3 Caféban.

Mélyponton vagy? Így lendülj túl rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-lendulj-tul-a-melypontokon.htmlMár elkezdted a diétát, hogy bomba formába kerülj nyárra? Ne add fel akkor sem, ha mélypontok tarkítják az utadat, mert a cél nagyon is nemes. Hiszen a diétából egy új életmódot alakíthatsz ki, így az egészség és az állandó bomba forma garantált lesz. Ez Zsír!ThinkstockEzt ette Jackie Kennedy: nagyon szigorú étrendet követetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-ezt-ette-jackie-kennedy-nagyon-szigoru-etrendet-kovetett.htmlJackie Kennedyre az egész világ figyelt, éppen ezért nem volt mindegy, hogy milyen ruhákat visel, és milyen az alakja. Egykori asszisztense most elárulta, miért volt olyan vékony az egykori first lady. Ez Zsír!--Chris Schwarzenegger nagyon el van hízva: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-nez-ki-arnold-schwarzenegger-elhizott-fia.htmlA legfiatalabb Schwarzenegger fiú annyira elhízott, hogy súlyfeleslegét már fogja tudni könnyen leadni. Ez Zsír!--Nők szteroid előtt és szteroid után - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-nok-szteroid-elott-es-szteroid-utan-durva-fotok.htmlA hosszú időn keresztül nagy dózisban szedett szteroid elképesztő módon alakított át embereket. A következőkben négy olyan nőt, olyan sportolót mutatunk be, akiknek tönkretette az életét a szer. Ez Zsír!--Molnár Anikó régi fotóival motiválja magát a fogyásra: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-igy-keszul-molnar-aniko-a-bikiniszezonra.htmlA magyar híresség elárulta, hogy nagyon régóta küzd a kilókkal, de már 4 ruhaméretet is fogyott. Ez Zsír!--Tess Holiday vállalja méreteit: a plus size modell mindent megmutat - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-tess-holiday-mindent-megmutat-az-eletebol.htmlSokakat hívunk plus size modellnek, de ha valakire tényleg igaz ez, akkor az Tess Holiday. Tényleg hatalmas méretekkel rendelkezik, és ezt mindenkinek meg is mutatja. Életének minden percét megosztja, legyen szó tükörszelfiről, vagy szoptatásról. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.