Ledobták ruháikat a Loose Women műsor házigazdái

Loose Woman stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérneműre vetkőztek a Loose Women műsor házigazdái. Hogy miért? Így akarják bebizonyítani, hogy retus és Photoshop nélkül a nők korántsem tökéletesek, ám ettől nem kevésbé értékesek.

A 38 éves 5 gyerekes Katie Price így nyilatkozott: "Tele vagyok sebekkel és striákkal, amelyek nem szépek, de szép dolgokra emlékeztetnek, a gyerekeim születésekor lettek. Nem akarok senkinek megfelelni, csak saját magamnak"

Az 51 éves Coleen Nolan arról beszélt, hogy rengeteget bántották azért, mert kövér és rettegett, amikor le kellett vetkőznia, ma viszont már nem szégyenkezik nagyobb méretei miatt.

A 47 éves Andrea McLean hasán - császármetszés majd méheltávolítás miatti - műtéti hegek láthatók. Andrea elárulta, soha nem visel bikinit, annyira szégyelli a hegeket, most először mutatta meg őket. "Hogyan mondjuk a fiatal lányoknak, hogy fogadják el magukat, ha mi sem tesszük?" - tette fel a kérdést.

Forrás: Twitter/loosewomen

Elefántok lánya: íme, a világ leghíresebb duciszépségversenyehttp://www.life.hu/trend/20170416-elefantok-lanya-ime-a-vilag-leghiresebb-duciszepsegversenye.htmlMég hogy csak vékony nők indulhatnak szépségversenyen? Nos, egy klasszikus megmérettetésen igen, de Thaiföldön egészen más a helyzet. Trend--Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170416-honaljszepsegversenyt-rendeztek-szoros-lanyoknak-kinaban.htmlGondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. Trend--Itt az új trend, a csillámpopsihttp://www.life.hu/trend/20170328-itt-az-uj-trend-a-csillampopsi.htmlElképesztő dolgot talált ki Mia Kennington testfestéssel foglalkozó művész, mégpedig a csillámpopsit. Hiánypótló trend, annyi biztos. TrendOrigoTűzpiros ruhában pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170405-tuzpirosban-pozol-sarka-kata.htmlA közösségi médiában roppant aktív életet élő Sarka Katát rengetegen lájkolják megjelenéséért, csodás alakjáért, de legalább ennyi kritikát is kap: mondván, folyton pózol. Ezúttal egy tűzpiros ruhában fotózta le magát, ami, valljuk be, igen jól áll neki. TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huKamera előtt fogdossa "beszélő" melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20170325-kamera-elott-fogdossa-melleit-chrissy-teigen.htmlFura, vagy a legnagyobb jóindulattal is vicces videót osztott meg az Instagramon Chrissy Teigen. TrendOrigoPalvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.