Sarah Sapora blogger 25 év után először húzott bikinit

Forrás: Instagram -
testkép testképzavar túlsúly bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves Sarah hatalmas lépésre szánta el magát: 25 év után úgy döntött, hogy nem fél többet a környezete reakciójától, és fürdőruhát húz.

Sarah Sapora rettegett attól, hogy testalkata miatt kinevetik, ezért 13 éves korában úgy határozott, hogy többet nem húz fürdőruhát. Most azonban rájött, hogy semmi oka a félelemre.

Sarah Sapora blogger 25 év után először húzott bikinit Forrás: Instagram

A nő azt mondta, mindig is szerette magát, bárhogy is nézett ki, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a testében. Ezzel, hogy annyi év után bikinit húzott, hatalmas lépést tett a komfortzónáján kívülre. Nem bánja, hogy meghozta ezt a hatalmas döntést, mert végre megtapasztalhatja, milyen igazán szabadnak lenni.

Sarah saját blogot is vezet, csak azért, hogy másokon segítsen. Célja az, hogy meggyőzze az olvasóit arról, csinálják azt, ami igazán jólesik nekik, és ne aggódjanak amiatt, hogy mit gondolnak mások.

Sarah Sapora blogger 25 év után először húzott bikinit Forrás: Instagram



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.