színésznő botox Barbra Streisand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres Oscar-díjas színésznőt a Tribeca Filmfesztiválon fotózták, a kinézetén pedig mindenki megdöbent.

Barbra Streisand a legsikeresebb színésznők közé tartozik, ezért nem csoda, hogy még 75 éves korában is mindent megtesz azért, hogy megőrizze szépségét, fiatalságát.

Korábban már gondolkodtunk azon, hogy Barbra miért nem öregszik, hiszen arca szinte ránctalan, sem lehetett látni, és ez most sincs másképp. Valószínűleg nem csak a genetika játszik ebben szerepet.

Így nézett ki a fesztiválon a sztár Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan

A Tribeca Film Fesztiválon megjelenő híresség arca mintha nem is a sajátja lenne. Mások a vonásai, illetve még a színei sem a megszokottak. Előfordulhat, hogy csak egy rosszul összeállított smink áll a dolog hátterében, mindenesetre nem ehhez vagyunk hozzászokva, ha Streisand megjelenéséről van szó.

Íme, Kim Kardashian kiköpött másahttp://www.life.hu/trend/20170502-kim-kardashian-kikopott-masa-hasonmasverseny-gyozetese.htmlNemrégiben meghirdettünk egy Kim Kardashian-hasonmásversenyt, amit hatalmas érdeklődés övezett. TrendOrigoBizarr jelmezbál lett a Met-gálából - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170502-bizarr-jelmezbal-lett-a-met-galabol.htmlA Met-gála az Oscarnál is izgalmasabb divatünnep, ahol a sztárok igazán elengedhetik a fantáziájukat. Az idei évben is bravúros témát írt ki a Metropolitan Museum. A tavalyi szintén nagy dobásnak számító "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" után az idei évben Rei Kawakubo divattervező munkássága, a Comme des Garçons volt a téma. Trend--Ékszerek, amelyekkel könnyen feldobhatod a napodathttp://www.life.hu/trend/20170426-ekszerek-amelyekkel-konnyen-feldobhatod-a-napodat.htmlTavasszal még az is kipróbál egy-egy ékszert, aki alapvetően nem szereti a kiegészítőket. De egy igazi napsütéses napon szuper érzés színpompás ékszerekkel feldobni az életérzésedet. Próbáld ki ezeket! Trend--Ajándékok anyák napjárahttp://www.life.hu/trend/20170427-anyak-napi-ajandekok.htmlSokan úgy érzik, túl nagy feladat kitalálni, hogy a legkedvesebbet milyen ajándékkal lepjük meg. Pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: kérdezd meg tőle mindennap, hogy van, és mond, hogy szereted. Ennél többet aligha lehetne adni a mindennapokban, de anyák napján, amikor még ezenfelül is szeretnénk kedveskedni anyukánknak, akkor meglephetjük valami tárgyi vagy élmény ajándékkal is. Mutatjuk a mi ötleteinket. Trend--Ledobták ruháikat a Loose Women műsor házigazdáihttp://www.life.hu/trend/20170501-ledobtak-ruhaikat-a-loose-women-musor-hazigazda.htmlFehérneműre vetkőztek a Loose Women műsor házigazdái. Hogy miért? Így akarják bebizonyítani, hogy retus és Photoshop nélkül a nők korántsem tökéletesek, ám ettől nem kevésbé értékesek. TrendOrigoSzépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos Mirella Paz Baylonhttp://www.life.hu/trend/20170501-szepsegkiralyno-lehet-a-19-eves-tulsulyos-mirella-paz-baylon-peruban.htmlTúlsúlya ellenére a döntőbe jutott a 19 éves Mirella Paz Baylon az idei Miss Peru Universe szépségversenyen. A lány szeetné megnyerni a versenyt és így venni elégtételt azokon, akik még nemrégiben disznónak gúnyolták. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.