Ők Hollywood sokat irigyelt üdvöskéi. Hogy mi a közös bennük? Bámulatos színészi alakításuk mellett irigylésre méltó módon sminkelik magukat. Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit!

Emma Stone 

Hollywood aranykorát idézi fenséges megjelenése. Imádja a többlépcsős arcápolást. Első lépés a hialuronsavas, hidratáló arctisztító, ami hidratálja a bőrét. Ezután jöhet az ápolás: esszenciális arcolajat használ bőre szépségének megőrzése érdekében. A bőrtökéletesítéshez primert is használ, ami ragyogóvá teszi az arcbőrét, és segíti, hogy még tökéletesebb legyen az alapozás. Imádja a könnyű folyékony alapozót, amivel egységesíti a bőrszínét, púderrel fixálja a végén, hogy tökéletes legyen a megjelenése.

Emma Stone megjelenése Hollywood aranykorát idéziForrás: AFP

Rózsás árnyalatú arcpirosítóval emeli ki az arccsontját. Szemöldökét szemöldökceruzával élénkíti, majd száliránynak megfelelően kifésüli a felesleget. A szemfestéshez először homokszínt satíroz a mozgószemhéj egészére, majd bronzbarnát a szemhéj külső széléhez és picit az alsó szempillatőhöz vékonyan. Arany színnel kiemeli a mélyítővonalat, és egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal koronázza meg a szemfestését. A szempilláit szintén fekete, dúsító hatású szempillaspirállal festi ki. Ajkára általában a kedvenc Hollywood Red árnyalatú ajakrúzsát használja. 

Angelina Jolie 

A színésznő körül csak úgy sistereg a levegő. Kifinomultan tökéletes. Mi elbűvölő szépségének titka? Nagy gondot fordít a bőre ápolására, odafigyel a táplálkozásra, valamint a bőséges folyadékpótlásra. Sminkjének tökéletessége a láthatatlan primer, mely egységesíti a bőr szerkezetét, ezután lényegesen kevesebb alapozóra van szükség.

Angelina Jolie mindig kifinomultan tökéletesForrás: Newsweek Magazine

El szokta hagyni a pirosítót, hogy még ártatlanabb legyen megjelenése. Szemöldökének íve és színe mindig élénk, ezáltal még kifejezőbb a szemhangsúlya. Mozgó szemhéjára világos, púderszerű szemhéjpúdert tesz, tiszta és ártatlan hatást kelt, majd a szemét kifelé vastagodó tusvonallal emeli ki, amit finoman elsatíroz. Alul a szem külső szélétől a szemközépig szép átmenettel vékonyan hangsúlyozza barna szemhéjpúderrel a szempillatövét, így fokozva szemének titokzatosságát. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Telt ajka általában természetes árnyalatú, de ha az esemény megkívánja, érzéki vörös ajakrúzzsal fokozza a hatást.

Margot Robbie 

Az új Marilyn Monroe, mondják a „rossznyelvek”, és talán nem is véletlen, hiszen ultranőies megjelenése, kisugárzása maradandó élményt nyújt. A sztár ötvözi a klasszikus, halhatatlan sminket a fashionista újdonságokkal, amitől még izgalmasabb a karaktere. A porcelánszerű tökéletes bőrének a titka, hogy kókuszolajjal ápolja, és a sminkelés előtt pórusminimalizáló primert használ.

Margot Robbie-t az új Marilyn Monroe-nak nevezikForrás: AFP

A HD finomságú folyékony alapozót kézzel masszírozza be, majd transzparens porpúderrel fixálja. Szempillái tövét finoman egy középbarna árnyalatú szemhéjpúderrel hangsúlyozza, amit kontúrmentesen elsatíroz, ezért olyan finom a tekintete. Fent a szempillái tövébe fekete, ultravékony tusvonalat húz. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi. Szemöldökét élénkíti, majd felfelé fésüli, hogy könnyed legyen a kinézete. Érzékien telt ajkát a trendi, narancsospiros árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza.