Amikor asszociációs játékot játszunk, az anyák napjáról nekem egyből az orgona jut eszembe. Az az üde illat, amikor ünneplőben mentem az iskolába, egy kedves kis műsorral köszönteni édesanyámat... Csodás emlékeket idéz fel bennem az orgona, de Te ne az én szemlehunyós visszatekintéseim miatt nyiss e felé a virág és szín felé. Nem, ennél sokkal több és kézzelfoghatóbb érvvel szolgálok.

Szobában megbújva 

Akik csak némi frissítést szeretnének belevinni az otthonuk egyébként már tökéletessé megálmodott enteriőrjébe, nos, nekik ajánlom az orgonalila kiegészítőket. Remekül passzol a barnával, a szürkével, de egy pasztell lakrészt is remekül feldob. Vegyél például pár díszpárnát, egy plédet vagy kaspót, és érezd a tavaszi üdeség érzését. 

Vegyél például pár díszpárnátForrás: Thinkstock

Dobd fel a falakat 

Számolj le a hagyományos egyszínű falakkal! Csíkozd, szórd tele virágokkal, és természetesen itt is használd a hónap színét, az orgonalilát. Bánj vele bátran, mivel ez a szín nyugtat, segít ellazulni. Teszteld a hálószoba falán, játssz a térrel – legyen például csak az egyik oldal orgonalila mintás, a többi pedig krémfehér. 

Csíkozd, szórd tele virágokkal, és természetesen itt is használd a hónap színét, az orgonalilátForrás: Press Loft

A konyha felfrissítése

Egy tágasabb, netán étkezővel egybekötött konyha remekül mutat az orgonalilával. Merj kilépni a komfortzónádból, és ne csak a fal színében gondolkodj; fesd át a meglévő asztalt a május hónap színével – természetesen venni is ér. Ez a szín remekül mutat a króm konyhai gépekkel. 

Egy tágasabb, netán étkezővel egybekötött konyha remekül mutat az orgonalilávalForrás: Thinkstock
Forrás: genevievegarruppo.com
Öt lakberendezési trend, ami idén hódítani fog
Ha imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a Te éved. Olvass tovább és keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat.