terhesség Nikki Reed Ian Somerhalder gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt: első gyermekét várja szerelmével.

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Nikki Reed és kedvese, a Vámpírnaplók sztárja nagyon szerelmesek egymásba, és előszeretettel osztanak meg tündéri fotókat is a közösségi oldalaikon. A sztárpár 2015 tavaszán mondta ki a boldogító igent, az esemény kapcsán pedig egy videó is napvilágra került.

Most pedig kiderült az örömhír:

első közös gyermeküket várják.

Nikki egy megható fotót posztolt az Instagram oldalára, amelyen a férje, Ian Somerhalder lehel egy könnyed csókot a kismama gömbölyödő pocakjára.

Nem meglepő módon a fénykép már félmillió kedvelést kapott, pedig még egy napja sincs, hogy felkerült a netre.

Súlyos pszichés problémákat okozhat, ha egy gyermek anya nélkül nő felhttp://www.life.hu/csalad/20170504-psziches-problemakat-okozhat-ha-egy-gyermek-anya-nelkul-no-fel.htmlAnyák napja közeledtével kiemelkedően fontos beszélnünk egy kényes és szomorú témáról; méghozzá azon gyermekek helyzetéről, akik mellett nem áll ott nap mint nap a nagybetűs ANYA. Ők azok az anyai oldalról elhagyott, elárvult gyermekek, akik gyermekotthonokban, nevelőszülőknél, szerencsésebb helyzetben az édesapjukkal vagy valamelyik rokonukkal élnek. Az anya nélkül nevelkedő gyermekek napját 1990 óta tartják számon; minden évben az anyák napja utáni hétfőn emlékeznek meg róluk. CsaládThinkstockHajdú Péter gyermekei rosszul viselik a válásthttp://www.life.hu/csalad/20170505-hajdu-peter-gyerekei-rosszul-viselik-a-valast.htmlHajdú Péter csütörtök reggel a Morning Show vendége volt, itt beszélt őszintén arról, hogyan viselik a gyermekei a válást. Noncsikát és Dávidkát bizony nagyon megviseli a szülők különélése. CsaládFotó: Mudra László - OrigoStohl András édesanyja kedveli a fia barátnőjéthttp://www.life.hu/csalad/20170505-stohl-andras-edesanyja-kedveli-fia-baratnojet-vicat.htmlFia mindegyik párjával jó viszonyt ápol a színész édesanyja. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoLisa Marie Presley elvonókúrára kényszerül http://www.life.hu/csalad/20170504-lisa-marie-presleynek-rehabilitaciora-kell-mennie.htmlNem ért véget a Presley család kálváriája. Mi jöhet még? CsaládAFPHázasság első látásra, avagy az esküvő csodájának elbagatellizálásahttp://www.life.hu/csalad/20170503-hazassag-elso-latasra-avagy-az-eskuvo-elbagatellizalasa.htmlHázasság első látásra. Számos kínos pillanat és megannyi kérdés. Ez lesz a jövő? Pszichológusok döntik el, mi pedig belevágunk, mert évek óta nem találjuk meg azt, aki a társunk lehetne? Mondhatjuk, hogy visszarepültünk száz évet, de az is lehet, hogy a jövőnkből kaptunk egy szeletet. Lehetséges, hogy valóban nem érdemes a „bummot” várni, hisz az is csak egy kémiai fellángolás, ami nem tudományosan megalapozott párválasztásra sarkall minket... CsaládThinkstockSzabó Eszter a válás után is jóban maradt gyerekei apjával, Kontor Tamássalhttp://www.life.hu/csalad/20170504-szabo-eszter-a-valas-utan-is-joban-maradt-gyerekei-apjaval.htmlSzabó Eszter a Megasztárban jött össze Kontor Tamással. Kapcsolatukból két gyermek is született, de sajnos a szerelmük nem állta ki az idő próbáját. Eszter egyedül maradt a két fiúval, de Tamással is baráti a viszonyuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.