A válás során mindig a gyerekek szenvednek, nincs ez másként Angelina Jolie és Brad Pitt esetében sem. Közös lányuk, Shiloh nem viseli jól a szülei között lévő feszültséget.

Angelina Jolie és Brad Pitt fiús kislánya, Shiloh láthatóan nagyon rosszul viseli szülei válást. A gyerekek akkor is megszenvedik ezt az időszakot, ha nincs médiafelhajtás az egész körül, de így még nehezebb nekik. A színésznő és Brad Pitt már elhatározták, hogy nem csatároznak, de a válásuk nem indult csendben. Mindenkit megdöbbentett Angelina Jolie döntése, ahogy az azt követő híresztelések is.

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh rosszul viseli a válástForrás: AFP

Brad Pitt nemrég adott egy nagy interjút, melyben bevallotta, valóban voltak problémái az alkohollal, de már felhagyott ezzel a káros szenvedéllyel. Sokat csitult körülöttük a felhajtás is, ez valószínűleg segíteni fog a kis Shiloh-nak, hogy könnyebben megbirkózzon a helyzettel, de az biztos, hogy eddig nem sikerült neki. Angelina Jolie nemrég elvitte őt, és Knoxot egy vásárra, akkor készült kép mindhármukról. A kis Shiloh nagyon összetörtnek tűnik a fotókon, de nemcsak ő van rossz passzban. Egyikükről sem sugárzik a boldogság.

Knox és Shiloh sem túl boldogForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega