Schobert Norbi imádja mindhárom gyermekét, mindent megad nekik, de keményen neveli is őket. Azt szeretné, ha tisztességes, becsületes ember válna belőlük, de a kamaszkortól nem fél, habár lánya korosztályában már ott van a drog, a szex, az alkohol. Lara azonban felelősségteljes gyerek, így nem félti őt ezektől.

Schobert Norbi szó szerint rajong a gyermekeiért, de amellett, hogy mindent megad nekik, bizony következetesen és keményen neveli őket. Arra is odafigyel, hogy kivel barátkoznak. Larát mindig elkíséri, ha új ismerőssel találkozik, mert tudni akarja, kivel barátkozik a lánya.

Schobert Norbi keményen neveli a gyerekeitForrás: Facebook/Norbi Update

"Aki a gyerekünkkel összejön, az valahol velünk is összejön, én pedig megválogatom a barátainkat. Vasszigorral őrködöm Lara felett, mivel a mai világban gyorsabban érik egy tizenhárom és fél éves lány, mint a mi időnkben. Szerintem a szülőknek nagy a felelősségük, mert észre kell venniük, mit csinál a csemetéjük, kikkel lóg. Féltő szülőként nem hunyhatok szemet afelett, hogy a lányom korosztályában kőkeményen jelen van a drog, a szex, az alkohol. Örülök, hogy otthon le tudunk néha ülni, és négyszemközt beszélgetünk ezekről a fontos témákról. Lara nagyon okos, felelősségteljes gyerek, így nem féltem ettől" - mondta Norbi a hot! Magazinnak, aki keményen neveli mindhárom gyermekét. "Mindent megadok a gyermekeimnek, ugyanakkor nagyon keményen nevelem is őket" - szögezte le a fitneszguru, akit nemrég láthattunk együtt Larával a Vigyázat, gyerekkel vagyok című másorban. A kislány nem semmi titkot árult el ott Norbiról!