Nikki Webster hihetetlen súlyfelesleggel élt, egy idő után már ülni, állni, és járni is alig tudott. Mostanra ledobott 200 kilót, rá sem lehet ismerni. 

Nikki Webster 2015-ben még 294 kiló volt, ekkor került be a TLC fogyasztós műsorába, melynek köszönhetően teljesen megváltozott a külseje, majd az élete is. 

A 34 éves nő a filmben elmesélte, hogy már évek óta nem tud lépcsőzni, és a mosakodás is rendszeres problémát jelent. Egy idő után már nagyon utálta magát, ám ahhoz, hogy orvosok megoperálhassák, muszáj volt fogynia 35-40 kilót. 

Így nézett ki Nikki, mikor elhatározta magátForrás: TLC

Szigorú diétával ledobta a szükséges súlyt, majd megműtötték. Ezt követően egy év alatt 93 kilótól szabadult meg, ami elképesztő teljesítmény. Sajnos azonban a lányt komoly trauma érte, ugyanis egy szintén kövér barátja is alávetette magát a beavatkozásnak, de ő nem élte túl a műtétet. 

Így néz ki ma, 206 kilóval könnyebbenForrás: Facebook

Nikkit annyira megviselték az események, hogy elhatározta: még keményebben fog fogyni, mert ezt már nem csak önmagáért teszi, hanem a barátjáért is. Így további 50 kilót fogyott, majd ismét kés alá feküdt. 25 kilónyi kinyúlt bőrt operáltak le a lány testéről.