Kylie Jenner luxusvillát bérel, nézd meg a Beverly Hills-i ingatlant

luxus Kylie Jenner otthon Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Ugye te se szeretnéd, ha a pazar és luxus szó egy pillanatig is hiányozna a Jenner lány életéből? Nos, ebben az esetben megnyugodhatsz!

Ebben a bérelt, visszafogottan impozáns házban 5 hálószoba, 7 fürdő, egy professzionálisan felszerelt konyha, moziterem, könyvtár – melyben egy bárpult is van, ha mégse tetszene a polcról leemelt könyv – és egy hatalmas úszómedence kapott helyet. Ha Kylie-nak épp nem lenne kedve a hatalmas úszómedencében lubickolni, akár a tágas társalkodóban is kényelembe helyezheti magát egy nagyszerű könyvvel, az olvasáshoz pedig a padlótól a mennyezetig érő ablakok szolgáltatják a természetes fényt.

A visszafogottan impozáns házban 5 hálószoba, 7 fürdő, egy professzionálisan felszerelt konyha, moziterem, könyvtár és egy hatalmas úszómedence kapott helyet Forrás: Trulia Real Estate

5 dolog, amiért irigyeljük Kylie Jennert

19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. No nem a celebséget, a népes famíliát irigyeljük a fiatal lánytól, és azért sem cserélnénk vele, hogy ő bármikor láthatja Kim Kardashian hatalmas popóját és Kanye Westet melegítőben. De van 5 dolog, amit igenis átvállalnánk tőle.

Ám a fiatal hölgynek lehetősége van akár a kertben is hódolni egy nyugodt délutánnak, a könyv lapjai felett kitekintve csodaszép panoráma tárul fel előtte; az óceánra és a magán-szőlőültetvényre. Az olvasástól elgémberedett tagjait pedig a francia stílusú teniszpályán nyújtóztathatja ki. Ezeken kívül a mindennapi luxust a ház szinte minden pontján feltűnő márványburkolatok biztosítják – főként a fürdőben és a konyhában.

A mesés ház becsült bérleti díja havi 125 000 dollár. Természetesen ez Kylie-nak nem okoz gondot, ha az életszínvonala megőrzéséről van szó.

/1705/Kylie2017521124233

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.