Ne mindennapi öltözékben láthattuk Brad Pittet, aki ugyan ultraszexi és minden jól áll rajta, ezt azért talán mégsem kellett volna erőltetni.

A többgyermekes apuka az új filmjének premierjén jelent meg, ekkor készültek róla a friss fotók. A Hadigép bemutatójára azonban olyan szerelésben érkezett, amire senki nem számított: Brad tetőtől talpig hófehérbe öltözött, ennek köszönhetően pedig minden tekintet rá szegeződött, csak nem az ámulattól, hanem a rémülettől. 

Lássuk be, Pitt azon kevesek közé tartozik, aki bármit felvesz, jól néz ki benne, de ezzel a szereléssel kissé mellényúlt. 

Íme a szóbanforgó szettForrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kento Nara

Vagy ha nem hírességekre asszociálunk, akkor maximum még egy dokibácsi hangulatát keltheti, és azért az 53 éves sztár ennél jóval többre képes.

Brad Pitt az élet császára - Ezek a nők mind megvoltak neki
Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Itt van hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, mi is történt vele az elmúlt harminc évben.