Pippa Middleton esküvőjétől hangos a média, és most újabb friss fotókkal bővült a nézegetnivaló felvételek száma: íme a nagy nap virágdekorációi!

Ahogy azt már megírtuk, valószínűleg Pippa Middletoné volt az idei év legcsodálatosabb esküvője. A 33 éves híresség egy káprázatos ruhában mondta ki a boldogító igent, amit Giles Deacon tervezett és 14 millió forintnak megfelelő angol fontba került. A nem mindennapi ruhaköltemény elöl zárt, hátul csipkével kidolgozott darab, igazán különleges látványt nyújtott. 

Csodálatos rózsaszín és zöld virágok díszítették a fogadás helyszínétForrás: Instagram

Most pedig napvilágra kerültek a szertartást követő zártkörű fogadás részletei: megtudtuk, hogy nagyjából 30 millió forintnak megfelelő összeget költöttek a dekorációra, ami kétségtelenül csodálatos, de azért nem kevés pénz.

A képeket nézegetve biztosan rengeteg munka van benne, az ember egy igazi mesevilágban érzi tőlük magát. 

Mintha csak egy tündérmesébe érkeztek volna a vendégekForrás: Instagram

Az "Elvarázsolt erdő" fantázianevet viselő virágos kertet Djordje Varda, az esküvő tervezője keltette életre a Middleton-család Berkshireben lévő birtokának kertjében. Vezérszíneknek számított a zöld és a rózsaszín különböző árnyalatai, illetve a fehér is - írta meg a DailyMail.

Lélegzetelállító dekoráció fogadta a násznépetForrás: Instagram
Elbűvölően festett Katalin hercegné a húga esküvőjén
Ha választanunk kellene, nem is tudnánk eldönteni, a menyasszony, Pippa Middleton vagy Katalin volt-e gyönyörűbb a szombati esküvőn: Fotó!

Nézd meg fotógalériánkat Katalin hercegnéről:

/1705/Elb_v2017520143550