A vörös szönyegen is megmutatta testét Mama June

Forrás: Instagram/mamajuneshannon01 -
Mama June Honey Boo Boo hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, elképesztően lefogyott Mama June, azaz polgári nevén June Shannon. A Honey Boo Boo színre lép című valóságshow szereplője 2016-ben kezdett diétázni, 200 kilóról 36-os méretig fogyott. A fogyókúrát olyannyira túlzásba vitte, hogy közben egyszer kórházba is került, exférje pedig sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilótól megszabadult June-t, aki ezúttal a vörös szőnyegen, estélyiben mutatta meg magát. 

Az átalakulás tényleg elképesztő, amiért June meg is szenvedett. Egészségügyi panaszai voltak a diéta közben, ráadásul egy év alatt összesen 75 ezer dollárt (azaz 20 millió forintot) költött a különböző alakváltoztató beavatkozásokra. A fogyás következményeképpen most - amerikai számozás szerint - 4-es ruhát visel, és az arca is megváltozott, ám a tokája például nem tűnt el.

Mama June részt vett a Growing Up Hip Hop című sorozat premierjén Atlantában, ahol vörös estélyiben is megmutatta magát.

Mama June lányával a Growing Up Hip Hop bemutatójára indul Forrás: Instagram/mamajuneshannon01

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.