Hatalmas örömhírt jelentett be a magyar műsorvezető: Czippán Anett második gyermekével várandós. Kisfia, Olivér nagyon örült a hírnek, mert már nagyon szeretett volna egy kistestvért.

Czippán Anett boldog párkapcsolatban él, és elérkezett az idő arra, hogy szerelmével közös gyermeket vállaljanak. A műsorvezetőnek előző kapcsolatából van egy kisfia, aki szintén nagyon régóta szeretett volna már egy kistestvért, így most az egész család álma valóra válhat: hamarosan új taggal bővül Czippán Anették családja. Ezt már többször megjósolták a műsorvezetőnek!

Czippán Anett várandósFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Mindig azt jósolták, hogy 2017-ben a születésnapomig kell megfoganjon, és tényleg így történt. Tényleg valamikor a születésnapom előtt történhetett meg ez a csoda. Abszolót tervezett volt egyébként. Többet vártunk rá, kellett egy kis idő, amíg úgy döntött egy lélek, hogy hozzánk érkezik" - mondta Czippán Anett, akinek kisfia is nagyon örült a hírnek. Szerintem hármunk közül Olivér akarta a legjobban. Régóta mondja nekem, hogy annyira szeretne kistestvért. Ez nálunk napi téma volt. Különösképpen nem is volt neki furcsa, hogy tényleg lesz. Ugrált örömében" - árulta el Czippán Anett.