Úgy tűnik, Curtis és Csilla között végleg vége mindennek: a szőke szépség már egy másik férfi karjaiban keresi a boldogságot. 

A fiatalok házassága mindig is viharos volt. Rengeteg hullámvölgy, összeveszések és kibékülések tarkították a kapcsolatukat, tavaly ezek a problémák szíktáshoz vezettek. Egy ideig még küzdöttek egymásért, próbálkoztak, ám most úgy tűnik, végleg vége a kettejük közti szerelemnek.

Curtis és Csilla végleg elbúcsúzott egymástólForrás: Instagram

Cutris egy barna szépségbe szerelmes, Csilla pedig egy másik férfi, Sebők Vilmos oldalán keresi a boldogságot. A magyar focista nagyon óvatosan válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen kapcsolatot ápol a fiatal nővel: 

"Még nem alkotunk egy párt, de ismerkedünk és szimpatizálunk egymással. Egy közös baráti társaságból ismerjük egymást, egyelőre többet nem tudok, és korai is lenne mondani a kapcsolatunkról"

Az is kiderült, hogy Vilmos ismeri a nő volt férjét is, de nem érzi magát emiatt kellemetlenül, hiszen sosem ápoltak baráti viszonyt - írta meg a Ripost.

Curtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkét
Nehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. Olvass tovább itt...