Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentés

Nicole Kidman vörös szőnyeg Katie Holmes Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból.

Ifjúság, vagányság

Jamie Foxx lánya, Corinne Bishop egy hatalmas halakkal díszített szoknyában és csíkos vállvillantós blúzban jelent meg a vörös szőnyegen. Az biztos, hogy nagyon kevesen vállalnák be ezt az outfitet, főleg a vörös szőnyegen. Vagányságból Zendaya is kapott bőven, a Spiderman premierjén csíkos pulóverrel kombinálta a tüllszoknyát.

Corinne Bishop, Zendaya Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Virágminta

A virgminta örök sláger a vörös szőnyegen, igaz, a legnagyobb eseményeken ritkán fordul elő, de a filmpremiereken, kisebb gálákon imádják a sztárok. Ezúttal Karlie Kloss és Nicole Kidman viseltek egy-egy bájos darabot.

Karlie Kloss, Nicole Kidman Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Aszimmetria

Holly Hunter aszimmetrikus ruhája tökéletesen volt kitalálva. A szoknya elől nyitott, az ujja pedig királynői. Mindez nem mondható el Dascha Polanco ruhájáról, aminek sem a szoknyarésze, sem az aszimmetrikus felsőrésze nem mutatott jól.

Dascha Polanco, Holly Hunter Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban az aszimmetria?

A 90-es évek sztárjai

Katie Holmes újra régi fényében tündököl, mintha nem is öregedett volna a Dawson és a haverok óta. Az amerikai pite sztárját viszont nem tudjuk dicsérni, Tara Reid évek óta nagyon rosszul néz ki: csontsovány, és az arca is eltorzult.

Katie Holmes, Tara Reid Forrás: AFP, Northfoto

Kit szerettél jobban a 90-es években?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.