Miklósa Erika még egy gyermeket szeretne örökbe fogadni

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklósa Erika számára az anyaság maga a csoda, sokkal magabiztosabbnak érzi magát azóta, hogy gyermeke lett. Az opera-énekesnő és férje két éve fogadtak örökbe egy kislányt, és azt tervezik, hogy még egy gyermeket vesznek magukhoz.

Miklósa Erika és férje két évvel ezelőtt váltak szülőkké, akkor fogadták örökbe kislányukat. Az opera-énekesnőnek maga volt a színtiszta öröm az anyává válás, önbizalmat adott számára, hogy gyermeke van. Most minden a kis Bibi körül forog, aki hamarosan kap egy testvért is, de nem húga vagy öccse lesz, nagytestvérre számíthat.

Miklósa Erika szeretne még egy gyermeket Fotó: Zsigmond László/Life.hu

nem újszülöttet fogadunk örökbe, mert a törvény előírja, hogy a kicsi és a nevelőszülő között nem lehet több 45 évnél.

még egy gyereket biztosan szeretnének

Szilágyi István a fiát védi annak ellenére, hogy összevertehttp://www.life.hu/csalad/20170616-szilagyi-istvan-a-veres-utan-is-fiat-vedi.htmlSzilágy István, vagyis az ország Lópici Gáspárja kórházba került, mert a fia összeverte. A neves színész nem haragszik gyermekére annak ellenére, hogy ez nem először fordul elő, és súlyos sérüléseket szenvedett: három bordája is eltört! Család--Új őrület söpör végig a fiatalok „ujjain” – Itt a Finger Spinner!http://www.life.hu/csalad/20170614-uj-orulet-sopor-vegig-a-fiatalok-ujjain-itt-a-finger-spinner.htmlJoggal teheted fel a kérdést; mi a fene az a Finger Spinner - másik nevén Fidget Ninja? Nos, ez gyakorlatilag egy ujj pörgettyű, mely hasonló funkcióval bír, mint a pár éve oly' népszerű Peonza. De mégis, mi lehet az ok, ami arra készteti az általános és középiskolás gyerekeket, hogy az ujjukon pörgessenek egy műanyag, csapágyas szerkentyűt? CsaládThinkstockSztáranyák vallottak a gyereknevelés nehézségeiről: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170615-sztaranyukak-meseltek-a-gyerekneveles-nehezsegeirol.htmlA híres édesanyák egy televíziós vetélkedőben szerepeltek, ahol a játékon kívül komoly dolgokról is szó esett: így élik meg a sztárok az anyaság nehézségeit. Család--Szabó Zsófi anyját zavarta, hogy lánya választottja, Zsolti romahttp://www.life.hu/csalad/20170615-szabo-zsofi-anyjat-zavarta-hogy-lanya-valasztottja-roma.htmlFél évig nem beszélt anyjával Szabó Zsófi, mert Pálma asszony helytelenítette kapcsolatát Zsoltival. Zavarta, hogy a lánya választottja roma származású. "Nehezen fogadtam el ezt a házasságot" - mondta a színésznő anyja. Család--Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát http://www.life.hu/csalad/20170615-erdei-zsolt-fia-nyeregben-erzi-magat.htmlA híres boxoló a gyereknevelés nehézségeiről mesélt, de szóba került a legkisebb csemetéje is. Család--Kádba fojtotta gyermekeit egy texasi anya - Szülés utáni depresszió, vallási fanatizmus (+18)http://www.life.hu/csalad/20170614-kadba-fojtotta-gyermekeit-egy-texasi-anya-szules-utani-depresszio-18.htmlNincs annál nagyobb bűn, mint amikor egy anya a gyermekei ellen fordul. Most egy olyan nő szörnyű tettét mutatjuk be, aki nem csupán gyerekgyilkos, hanem egy szülés utáni depresszióban szenvedő anya is, akit magára hagytak, és végül ez vezetett a tragédiához. Andrea Yatest nem találták bűnösnek az őrültsége miatt, miután vízbe fojtotta 5 gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.