Feke-Gyenesei Leila hamarosan életed ad első gyermeküknek.

A színész és világbajnok öttusázó felesége, a 31 esztendős Gyenesei Leila nemrég közösen jelentek meg a Vámpírok bálján, majd az azt követő partin. Nem volt nehéz észrevenni, hogy a DigiSport műsorvezetőjének pocakja egyre jobban gömbölyödik.

Feke Pál és Gyenesei LeilaForrás: Facebook/Gyenesei Leila

„Ritkán járunk partikra, de ez a darab kedves számomra. Tíz éve én is játszottam benne, Krolock grófot alakítottam, nagyon szerettem. Az előadás profi, a színészkollégák pedig nagyszerűek. Természetes volt, hogy eleget teszünk a meghívásnak” - nyilatkozta a színész, aki szinte sugárzott a boldogságtól csinos párja mellett.

„Nagyon várjuk a babát, készülünk az érkezésére. Már csak két hónap van hátra, nagyon gyorsan repül az idő. Voltunk tanácsadáson is, amely segít felkészülni, mentálisan, lelkileg egy kisbaba érkezésére, valamint fizikailag is. Hogyan kell megfogni a picit, mit kell tenni, ha baj van, nagyon hasznos volt ez a kurzus” - mesélte a színész, aki elárulta, élete legnagyobb örömre, hogy hamarosan édesapává válik.

Feke Pál ahelyett azonban, hogy visszavenne a rengeteg munkából, még több teendőt vesz magára. Hamarosan megnyílik saját zenés színházi stúdiója a belvárosban, ahol nagy kihívások várnak rá.

Feke PálFotó: Bielik István - Origo

„Alapító és művészeti vezetőként ez nagy kihívás, és persze felelősség is, de várom már, hogy ebben a szerepben próbáljam ki magam. Persze sok időt vesz majd el, de engem a munka feltölt, szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek” - mesélte lelkesen a színész a Blikknek, aki szinte az egész nyarat fellépésekkel és koncertekkel tölti.