A trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend.

Tevepata bugyi

Eddig a legdurvább divatbakiként tartottuk számon a tevepatát, Japánban viszont kitalálták, hogy igenis szexi a nagyajkakat hangsúlyozni. Ezért meg is alkották a szilikon tevepatát arra az esetre, ha valaki nem tudná megfelelően kiemelni a nagyajkait. Praktikus kis darab, nem igaz?

Japánban megalkották a szilikon tevepatát arra az esetre, ha valaki nem tudná megfelelően kiemelni a nagyajkaitForrás: AliExpress

Inkontinenciabugyi  

Ha már a praktikumról van szó, akkor itt van egy olyan találmány, amit tényleg ez vezérelt. Illetve a praktikum és az esztétikum találkozása volt a cél az inkontinencia-fehérneműk kitalálásánál.

Az inkontinenciában szenvedőknek kialakított betétektől és pelenkáktól úgy érzi a ember, hogy újra 3 éves. Mennyivel stílusosabb egy dögös fehérneműbe rejteni

– nyilatkozta az egyedülállóan nedvszívó alsóruházat kitalálója, Mark Davey, aki Frantisek Riha-Scott designerrel összefogva készítette el a termékeket. A dögös, csipkés fehérneműket a kifutón is bemutatták már.

Forrás: confitexunderwear.com/Michael NG

A páros egyébként sportolóknak kezdte el kialakítani ezt a különleges technikát, amikor ráéreztek a piaci résre. A tervezők szerint néhány deciliter folyadékot képes magába szívni a speciális fehérnemű, és ugyanúgy mosható, mint átlagos társaik. 

Világító fehérnemű 

Nappal sima, illetve egy egészen csinos fehér csipke fehérneműnek tűnik, de éjjel máris sokkal különlegesebb lesz, a csipke ugyanis világítani kezd. Az izgalmas darabokat egy anyuka találta ki, aki arra a következtetésre jutott, hogy sok nő nem szeret teljesen levetkőzni szex közben. Ez a fehérnemű viszont akkor is izgató, ha fent marad. Az anyuka megalapította találmányának a LuminoGlow nevű márkát, amivel letarolta a piacot. Nem is csoda, hogy imádják a nők, hiszen már egészen sok fazont és még bodyt is árulnak, a csipke ráadásul mindig klasszikus darab marad.

Nappal sima, illetve egy egészen csinos fehér csipkefehérneműnek tűnik, de éjjel máris sokkal különlegesebb lesz a világító fehérneműForrás: luminoglow.com

Csipke férfiaknak

Hiába klasszikus, azért férfiaknak mégsem ajánlanánk ezt a nemes anyagot. A Homme Mystere nevű márka tervezői, Brent és Lara Kraus viszont úgy gondolták, hogy férfiak is szívesen viselnének csábító csipkés bugyit és melltartót. Szerintük a férfi fehérneműk nem elég izgalmasak, ráadásul a pasiknak is szükségük van olyan nagy választékra, mint a nőknek. A tervezők úgy gondolják, hiánypótlók ezek a könnyű, kényelmes és stílusos fehérneműk. "Szexi luxusfehérneműket gyártunk férfiaknak" – nyilatkozta a páros, akik több mint 30 országban forgalmazzák nagy sikerrel a fehérneműiket, amit egyszerűen nem tudunk elhinni.

A Homme Mystere nevű márka tervezői úgy gondolták, a férfiak is szívesen viselnének csábító csipkés bugyit és melltartótForrás: hommemystere.com