Zámbó Krisztián 16 éve vesztette el édesapját, az ország pedig egy aranytorkú énekest. A fiú apák napja alkalmából mondott köszöntet édesapjának, és mutatott egy soha nem látott képet a királyról.

Zámbó Jimmy már 16 éve nincs közöttünk, de a család és a rajongók egy pillanatra sem hagyják, hogy elhalványuljon az emléke. Az aranytorkú énekes dalaiban örökké élni fog, a családot pedig a közös ereklyék segítik az emlékezésben. Zámbó Krisztián apák napja alkalmából meg is osztott egy ilyen féltve őrzött, családi kincset.

Zámbó Krisztián megemlékezett édesapjárólForrás: Facebook/Mokka

A fiú egy apjával közös képet tett közzé Facebook-oldalára, és néhány mondatban mondott köszönetet apjának azért, amilyen ember is volt ő. Drága èdes apám! Legyen ez a nap csak a tiéd, mert köszönöm, hogy felneveltél. Bàr annyi mindent megosztanèk veled:( de àllmaimban itt vagy velem... " - írta közösségi oldalára Krisztián.

Tündéri fotókon a világsztár apukák
Világszerte június harmadik vasárnapján ünneplik az apák napját, így persze nem meglepő, hogy a hírességek közül is sokan tettek közzé fotókat csemetéikről. Leginkább a híres celebmamák posztoltak, aki közösségi oldalaikon köszöntötték párjaikat, és üzenték meg nekik, milyen csodálatos munkát végeznek. Olvasd el erről a life.hu cikkét!