Kuba továbbra is kedvelt, egyszerre egzotikus és romantikus úti cél. Havanna, most már az igazi luxust kedvelők igényeit is képes kielégíteni; megnyitotta kapuit a Gran Hotel Mazana Kempinski La Haba. Nézd meg ezt a csodálatos szállodát!

A történelmi Manzana de Gómez épület (1894 és 1918 között épült) felújításával a hotel csoport átalakította a történelmi helyet, Kuba első, európai stílusú ötcsillagos szállodájává. Hivatalosan ebben a hónapban nyílt, a szobák körülbelül 395 dollárról indulnak éjszakánként.

Forrás: Thinkstock
Az 5 legjobb úti cél Kubában
Kubában az a legizgalmasabb, hogy szinte érintetlen - bár a turizmus errefelé is komoly bevételi forrás, még nem lepték el turistatömegek az országot. A politikai elszigeteltség pedig azt hozta magával, hogy a szigeten szinte megállt az idő: teljesen természetes látvány az utakon az '50-es évekből származó autó, a városok központjában pedig állnak a koloniális stílusú épületek. Merülj el ebben a világban, megmutatjuk az 5 legjobb úti célt.

A 246 szobás szálloda három bárral, három étteremmel, edzőteremmel, tetőtéri medencével és egy 1000 négyzetméteres gyógyfürdővel várja vendégeit. Az ország legnevesebb művészeinek munkája az egész szállodában megjelenik. Minden szoba és lakosztály gyönyörű tükrözi a kubai design élénk, mégis nyugodt stílusát. A szállodából természetesen nem hiányozhatnak a szivarszobák sem, ahol a térség legjobb dohány- és rumkombinációit élvezhetik a vendégek.

Érezd a kubai ritmust galériánkkal!

/1706/Megny2017623142553