Polyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté kigyúrta magát - Fotó!

izom Gömöri András Máté gyúrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté hatalmas akaraterővel elképesztő izmokat növesztett. Íme, a kemény munkájának eredménye!

Gömöri András Máté régóta keményen edz azért, hogy hamarosan a TV2 egyik új műsorában, a Ninja Warriorban bizonyíthasson. Polyák Lilla kedvese falat mászik, íjászkodik és még konditerembe is jár, hogy jó formába kerüljön.

Gömöri András Máté kigyúrta magát Forrás: facebook/Gömöri András Máté

A műsorban szüksége is lesz a jó fizikumra, hiszen a világon eddig teljes egészében csak hatan teljesítették a megpróbáltatásokat. A harcosok viadala embert próbáló erőt és kitartást igényel, ezért a 24 éves színész már most készül a megmérettetésre, és naponta többször is edz.

"Reggel 5 körül kelek, hatra a teremben vagyok, olyan 8-ig edzek, és 10-kor a színházban vagyok" - mesélte Máté a TV2-nek. Mátétól nem állt távol soha a mozgás, már gyerekkora óta sportol, és hiszi, hogy a jó fizikum a színpadon is szükséges. "Fontos, hogy a színésznek magának is igénye legyen arra, hogy jól nézzen ki" - véli a színész.

Béres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-szorfdeszkan-tornazik-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. Ez Zsír!OrigoPocakot villantott Kulcsár Edina: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-pocakos-fotot-villantott-kulcsar-edina.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Lopez kockahasat villantott- fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-jlo-kockahasat-villantott-foto.htmlBátran kijelenthetjük, hogy Jennifer Lopez kortalan. Ezt pedig legutóbbi szexi posztjával is alátámasztotta... Ez Zsír!--Készíts fűszervajat házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-keszits-fuszervajat-otthon.htmlA fűszervaj egy igazi nyári finomság, amibe rengeteg zöldfűszert tehetsz, így nem is kell más hozzá, csak egy tökéletes, ropogós bagett, és egy fürt paradicsom. Ez Zsír!ThinkstockDundika bikinitestet villantott a Balcsinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-dundika-bikiniben-a-balatonon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és családja a Balatonon vakációzik. Azon túl, hogy a sztár gyermekei milyen cukik, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Dundika mennyire dögös. Ez Zsír!--Babonák, szokások, rituálék - Kenderesi Tamás úszóval beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170621-babonak-szokasok-ritualek-kenderesi-tamas-uszoval-beszelgettunk.htmlA 200 méter pillangón olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás hamarosan ismét medencébe ugrik, hogy a tavalyi riói ötkarikás játékok és az Európa-bajnokság sikerét megismételje, sőt túlszárnyalja. A még mindig szemtelenül fiatal Tamást a versenyeket megelőző szokásairól, babonáiról kérdeztük. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.