A sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod.

A napsárga egy kifejezetten élénk, de még nem rikító meleg árnyalat. Remekül működik a szürkével, barnával, feketével, de bizonyos kék, zöld, sőt, lila színvariánsokkal is remekül képes harmonizálni.

A sárga a fény, az optimizmus, a merészség színe, mely képes feloldani a félelmet, növeli az éberséget, valamint általános jó közérzetet biztosít. Növeli a pulzust és a vérnyomást, valamint gyorsabbá teszi a légzést is.

A napsárga szín szürkével, barnával, feketével, de bizonyos kék, zöld, sőt, lila színvariánsokkal is remekül harmonizálForrás: Press Loft
Június hónap színe a pipacspiros volt
A piros domináns, élénk szín, ám a különböző árnyalatai különböző energiával bírnak, más és más jelentést közvetítenek viselőjéről. Nem mindegy hát, hogy otthonodba melyik piroskát választod. A júniusnak, a nyár első hónapjának színével ismerkedhetsz meg most.

Az energia, a pezsgés színe, így a hálószobában nem érdemes domináns napsárga elemekkel dolgozni. A gyerekszobába, dolgozószobába azonban kitűnő választás, mivel elősegíti a kreativitást és a figyelmet. A napsárga remek étkezőbe, konyhába is, mivel fokozza az étvágyat és barátságos légkört teremt.

Ez az erőteljes szín, alkalmas régi, megunt bútoraink, főnixként való újjáéledésére is. Fess át egy széket, teríts egy plédet a fotelre, kend le a szoba egyik falát, válassz több apró kiegészítőt ebben a színben - a napsárga intenzív élménye magával fog ragadni!

1. Étkezőszék - Prémiumbútor 19.390 forint 2. Díszpárna - Peter's textil 1780 forint 3. Óra - IKEA 9.990 forint 4. Szappanadagoló - KIKA 1499 forint 5. Hűtő - Blanco mánia 379.900 forint 6. Dohányzóasztal - IKEA 2490 forint 7. Szőnyeg - Szőnyeg Company 248.71 euroForrás: Life.hu