Amanda Seyfried egy hegyen vett és alakíttatott át egy házat

enteriőr Amanda Seyfried lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Catskills-hegység nem egy tipikus hollywoodi ingatlan helyszíne, de a buja zöld dombok tökéletes környezetet jelentenek a nemrég anyává vált Amanda Seyfried számára, aki a kőházát kézzel készített bútorokkal és imádott háziállatokkal teszi egyedivé és otthonossá.

Ezt, az 1920-as években épült házat Sarah Zames munkája tette ilyen különlegessé és lenyűgözővé.

A színésznő korábban a manhattani és Los Angeles-i lakásai révén dolgozott együtt vele, de most másfajta élményre vágyott.

Amanda Seyfried nem adott teljesen szabad kezet a tervezőnek, gyakran tett észrevételeket, és adott ötleteket Fotó: Stephen Kent Johnson/ELLE Decor Magazine

A ház földszintjén szinte semennyire sem lehetett megváltoztatni az épület „lábnyomát", így az ilyenfajta ambíciók, az emeletre korlátozódtak. Szobákat nyitottak egybe, falakat toltak arrébb. A házban lévő modern műszaki elemeket remekül ellensúlyozták festményekkel, neves tervezők munkáival és egyedi készítésű lakberendezési megoldásokkal.

Ám Sarah megbízatásában nem csupán a ház, hanem a pajta is szerepelt. Ez tulajdonképpen egyfajta melléképületként, vendégházként funkcionál.

Különlegessége, hogy az egész oldala nyitott, lényegében egy egybefüggő ablakfal, így szinte felfoghatatlan kapcsolatban áll a körülötte elterülő tájjal.

Ez a látvány volt az, ami elsősorban megfogta Amanda Seyfriedet;

Mivel a család és a munka jelenleg Kaliforniába szólítja a színésznőt, a Catskills-hegységben található ház megmarad egyfajta menedékként.

/1707/Amand20177592019

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.