Ilyen cuki baba Trokán Péter újszülött unokája: Fotó!

Forrás: [origo] -
Trokán Anna kisbaba család Trokán Péter újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre láthatjuk az első fotót a sztárcsemetéről. Anna persze nem osztott meg mindent a külvilággal. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, június végén született meg Trokán Anna első gyermeke. A kisfiú szerencsére makk egészségesen, 3,17 kg-mal, 50 centivel érkezett a világra a család nagy örömére.

"Nagyon boldog vagyok, sokan gratuláltak, fantasztikus időszak ez." - mondta meghatódva a színész.

Anna pedig úgy döntött, hogy részben már meg is mutatja a rajongóknak a kis Karcsit, ezért egy közös fotót posztolt a közösségi oldalára. A művészi felvételen elég keveset látni a kisfiúból, de még mindig többet engedett, mint Liptai Claudia vagy Horváth Éva.

Persze azért Anna is kapott hideget meleget a kommentelőktől, többen is kifejezték az elégedetlenségüket:

"Hülyén van lefotózva a gyereked. Alig lehet látni a képen"

"Hát igen,nem véletlen...Ez a divat a hírességeknél. Inkább ne tennének ki semmit.(bár vannak kivételek)"

Bruce Willis és a családja Disneylandben járt: Fotók! http://www.life.hu/csalad/20170703-bruce-willis-a-csaladjaval-vidamparkozott.htmlNem mindennapi fotók kerültek napvilágra az örökifjú Bruce Willisről: így mókázott Disneylandben a sztár. CsaládOrigoCristiano Ronaldo lelépett a kupáról, hogy az ikrekkel lehessen http://www.life.hu/csalad/20170629-cristiano-ronaldo-vegre-lathatja-az-ikreket.htmlMegható lépésre szánta el magát Ronaldo: eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa újszülött gyermekeit. Család--Megható anya-fia képet posztolt Zséda http://www.life.hu/csalad/20170629-megmutatta-a-nagy-fiat-zseda.htmlA gyönyörű énekesnő betekintést engedetett a magánéletébe: közös fotót posztolt a fiával, Nimróddal. CsaládFotó: Mudra László - OrigoKiderült, hogy fia vagy lánya lesz-e Czippán Anettnek: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170627-szuletendo-gyermeke-nemerol-vallott-czippan-anett.htmlVégre elérkezett az idő, kiderült, hogy Czippán Anett kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. Család--Ritkán látott fiáról posztolt Jolly: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170623-sokan-nem-is-ismerik-jolly-kamasz-fiat.htmlTöbben is megdöbbentek, mikor meglátták a kamasz fiúról készült fényképet: nagyon hasonlít az édesapjára. Család--Feleslegesen rendezett be otthoni szülőrészleget Beyoncé http://www.life.hu/csalad/20170623-otthoni-szuloreszleget-rendezett-be-maganak-beyonce.htmlBeyoncé szülésével van elfoglalva mindenki, hiszen már egy hete, hogy megszülettek a kicsik, de az énekesnő még mindig nem adott hangot a nagy események. Most azonban újabb részlet került napvilágra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.