Gólyahír! Megszületett Trokán Péter unokája

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Trokán Anna kisbaba család Trokán Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas öröm érte Trokán Péter családját, ugyanis a lánya, Anna, világra hozta kisbabáját. 

Anna vasárnap adott életet gyermekének, akiről már azt is tudjuk, hogy kisfiú. Szerencsére mindenki teljes egészségnek örvend, ezért hamarosan már el is hagyhatják a kórház épületét. A Szomszédok sztárja majd kicsattan a boldogságtól, hogy nagypapa lett - írja a Blikk.

Trokán Péter nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy nagypapa lesz Forrás: Facebook/Fem3Café

A kicsi nevét még nem tudni, és egyelőre nyilvános fotó sem jelent meg róla, de reméljük, hogy hamarosan megpillanthatjuk a kis csöppséget. Azt már korábban megírtuk, hogy Péter nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy bővül a család.

A színész nem titkolta el, hogy bizony a könnyeivel küszködött a hír hallatán. Anna elég sokáig titkolta az állapotát, de néhány hónapja már mindenki tud a kisbaba érkezéséről.

Emiatt nem jöhetnek haza Beyoncé ikrei a kórházból

Ahogy azt a Life.hu már megírta, nemrég megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei. Az énekesnő egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, és ő is jól van. A sztárpár a barátok szerint rendkívül boldog, még annak ellenére is, hogy a kicsiket egyelőre nem engedik haza a kórházból. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.