Pénteken ünnepelték a svéd trónörökös, Viktória koronahercegnő 40. születésnapját. Az ünnepségen a svéd király összes unokája ott volt. Így bandáztak egymással a totyogó hercegek és hercegnők.

Elhalmozták unokákkal gyermekei a svéd királyt. XVI. Károly Gusztáv királynak összesen három gyermeke és öt unokája van. Ez a szám egyébként hamarosan megváltozik, hiszen fia felesége, Zsófia hercegné a második gyermekével várandós. A totyogós herceg és hercegnők is ott voltak pénteken Viktória koronahercegnő születésnapján. A király legidősebb gyermeke ugyanis most töltötte be a negyvenet. Hogy mennyire cukik voltak a család legfijabb tagjai, azt nézzétek meg ti is!

Ez fotót Daniel herceg (Viktória férje - a szerk.) készítette a hintóban. A képen Viktrória koronahercegnő látható két gyermekével, Esztella hercegnővel és Oszkár herceggel.

Photo taken by Prince Daniel

Royalty (@worldroyalss) által megosztott bejegyzés,

Viktória testvére, Károly Fülöp herceg és felesége Zsófia hercegné is hivatalos volt az eseményre. Első gyermekük Sándor, tavaly született, de hamarosan érkezik a testvére is.

Károly Fülöp herceg és családjaForrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk

Természetesen ott volt az ünnepségen a király harmadik gyermeke, Magdolna hercegnő és annak családja is. Gyermekei közül Miklós sokkal nyugodtabban viselte a hosszú programokat, míg Leonore élvezte, hogy mindenki rajta mosolyog, ahogyan pörög a nagy szoknyájában.

Magdolna hercegnő és családjaForrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk
Magdolna hercegnő és családjaForrás: Getty Images/Patrick van Katwijk/Patrick Van Katwijk

Ezt a cuki videót is nézzétek meg a gyerekekről!